Μαύρο Ρόδο: Μόνο μ’ ένα παιδί θα μπορέσεις να τον κρατήσεις παντοτινά δικό σου

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού έρχονται νέες δολοπλοκίες- Μόνο μ’ ένα παιδί θα μπορέσεις να τον κρατήσεις παντοτινά δικό σου

A KAΛΑ!!!!

Ο Μπόγρης πιέζει τον Σταυρίνο να μείνει στη Γερακιανή και τελικά εκείνος πείθεται και αποφασίζει, βλέποντας πόσο η Τασούλα τον αγαπάει, να της κάνει πρόταση γάμου δίνοντάς της μονόπετρο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος νεκρός – Η Φιλαρέτη δεν συναντά πότε τον γιο της

Μαύρο Ρόδο-Τασούλα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης πιάνει στα πράσα Αλεξία και Βίκο

Η κοπέλα πετάει από τη χαρά της και το ανακοινώνει σε όλους στην ταβέρνα, αλλά μέσα της συνεχίζει να έχει ανησυχία και αμφιβολίες για το κατά πόσο θέλει να περάσει τη ζωή του μαζί της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αφαίρεσε τις κάμερες τώρα Ο μητροπολίτης επιπλήττει την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο-Σταυρίνος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς συλλαμβάνεται

Ο Γιώργος την πλησιάζει και της προτείνει: «Μόνο μ’ ένα παιδί θα μπορέσεις να τον κρατήσεις παντοτινά δικό σου, αλλιώς το μυαλό του θα είναι πάντα στη Γιάννα». Στην ταβέρνα προετοιμάζονται για τους αρραβώνες της Τασούλας με τον Σταυρίνο, αλλά η συμπεριφορά της Τασούλας υποψιάζει τον Γιώργο ότι κάτι έχουν ανακαλύψει εναντίον του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος βάζει τέλος την σχέση του με την Αλεξία

Μαύρο Ρόδο-Σταυρίνος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 112 , 113 , 114 , 115

Και πράγματι ο Σταυρίνος συνειδητοποιήσει πως πίσω από τον ξυλοδαρμό του βρίσκεται ο ίδιος του ο αδελφός και τότε εκτός εαυτού αποφασίζει να αναμετρηθεί μαζί του.

Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι παρά τις αντιρρήσεις του Λευτέρη, ενώ ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Αυξεντία για να καταλάβει τι συμβαίνει. Ο μητροπολίτης όμως έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του. Έτσι ζητά από την Φιλαρέτη να του πει, αν θα προχωρήσουν άμεσα στην κουρά της Ελισάβετ ή όχι. Ο Πέτρος δέχεται ένα τηλεφώνημα που του δίνει την αφορμή να επιστρέψει και πάλι στη Γερακιανή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Εγώ έναν βλέπω να διαλύεται, τον Πέτρο-Η άλλη είναι τρέχα γύρευε

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξομολογείται στην Φιλαρέτη την εγκυμοσύνη της και το ακούει ο μητροπολίτης

Σε απόγνωση η Ελισάβετ δεν αντέχει άλλο το βάρος του μυστικού της. Για να το βγάλει από μέσα της αποφασίζει να μιλήσει σε έναν άνθρωπο που ξέρει ότι θα την καταλάβει και δεν θα την επικρίνει. Με τρεμάμενη φωνή εξομολογείται στην Φιλαρέτη το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, εξαιτίας της εγκυμοσύνης της. Η μοναχή συγκλονίζεται, αλλά προσπαθεί να της συμπαρασταθεί.

Ξέρει βέβαια πόσο δύσκολα θα βρεθεί λύση σε αυτό που της συμβαίνει. Όμως, και οι δύο αγνοούν ότι κάποιος ακούει τη συζήτηση τους και δεν είναι άλλος από τον μητροπολίτη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close