Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Γεράσιμος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Γεράσιμος ορκίζεται να κρατήσει για πάντα μακριά Πέτρο και Ελισάβετ. 

Μην φας σου έχουμε γλαρόσουπα…

Η Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο, ετοιμάζεται να ασπαστεί για πάντα τον μοναχισμό, αφήνοντας οριστικά έξω από τη ζωή της τον Πέτρο. Όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια, διότι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, μαθαίνει ότι κυοφορεί το μωρό του αρχιτέκτονα που της ράγισε την καρδιά.

Το σοκ είναι τεράστιο για την κοπέλα και αυτή η εγκυμοσύνη πηγαίνει κόντρα σε όλες τις αποφάσεις που έχει πάρει για τη ζωή της. Μη μπορώντας να το πιστέψει, πηγαίνει ξανά στον γιατρό για να επιβεβαιώσει ότι είναι έγκυος.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μόνο μ’ ένα παιδί θα μπορέσεις να τον κρατήσεις παντοτινά δικό σου

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: “Αφαίρεσε τις κάμερες τώρα” – Ο μητροπολίτης επιπλήττει την Κασσιανή

Από την άλλη, ο Γεράσιμος τρελαίνεται όταν μαθαίνει ότι περιμένει το μωρό του Πέτρου και ορκίζεται να τον κρατήσει για πάντα μακριά της. Αυτή η συμπεριφορά δεν αρέσει καθόλου στον Λευτέρη και επιπλήττει τον νεαρό για την εμμονή που έχει με την κόρη του.

Στην Πάτρα τώρα, ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Αυξεντία για να μάθει τι συμβαίνει στο μοναστήρι, ενώ η Ελισάβετ δεν μπορεί να πάψει να τον σκέφτεται από τη στιγμή που έμαθε ότι περιμένει το μωρό τους.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, μπορεί να μας βλέπει η Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς συλλαμβάνεται

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της δεν αντέχει άλλο να τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση και αναλαμβάνει δράση. Συγκεκριμένα, τηλεφωνεί στον Πέτρο και του αποκαλύπτει τα νέα της εγκυμοσύνης.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος βάζει τέλος την σχέση του με την Αλεξία

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 112 , 113 , 114 , 115

Ακούγοντας ότι θα γίνει πατέρας, ο νεαρός μένει άφωνος, όμως ταυτόχρονα νιώθει την καρδιά του να φτερουγίζει από χαρά. 0 έρωτάς του για την Ελισάβετ είναι τόσο βαθύς και αγνός, που πιστεύει ότι αυτό το παιδί θα τους ενώσει ξανά.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Εγώ έναν βλέπω να διαλύεται, τον Πέτρο-Η άλλη είναι τρέχα γύρευε

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξομολογείται στην Φιλαρέτη την εγκυμοσύνη της και το ακούει ο μητροπολίτης

Μόλις κλείνει λοιπόν το τηλέφωνο, φεύγει αμέσως για τη Γερακιανή για να πάει να βρει την κοπέλα που αγαπά και να της πει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του. Μάλιστα, βάζει στόχο να καταφέρει να πείσει την Ελισάβετ να εγκαταλείψει το μοναστήρι και να ζήσουν μαζί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close