Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια  94 :   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Ρε σεναριογράφοι, γιατί μας ξενερώνετε έτσι;;;

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 94  στις  9/4/2023

Επεισόδιο 94

Κυριακή

Η Ελισάβετ βρίσκεται σε απόγνωση καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί την υποτιθέμενη απιστία του Πέτρου και δεν πείθεται με τις δικαιολογίες του. Αρνείται να δεχτεί τις δικαιολογίες του ότι δεν την απάτησε, πως ήταν πολύ μεθυσμένος και τους χωρίζει μια τεράστια παρεξήγηση και όχι η απιστία που νομίζει η Ελισάβετ. Από την άλλη, η Ελισάβετ, Πάλεψε τόσο καιρό ανάμεσα στην επιθυμία της καρδιάς της και του Θεού μέχρι να φτάσει η στιγμή να του δοθεί ολοκληρωτικά και απόλυτα, βέβαιη για την αγάπη της για τον Πέτρο.

Μόνο που εκείνος την πρόδωσε. Ταλανίζεται ανάμεσα στην επιθυμία της για εκείνον και την αίσθηση προδοσίας και εγκατάληψης που την κυριεύει. Ετοιμάζονταν να μείνει μαζί του και τώρα ο Πέτρος έστω και υπό την επήρεια του αλκοόλ αφέθηκε στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το παιδί της Φιλαρέτης νεκρό;

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει με τον Γεράσιμο

Θα έφευγαν μαζί στην Φλωρεντία που κέρδισε το διαγωνισμό για την υποτροφία και ένα νέο κεφάλαιο θα άνοιγε στη ζωή τους. Η Ελισάβετ δεν ανταποκρίνεται στα τηλεφωνήματα του ούτε θέλει να τον συναντήσει.

Η Νατάσα θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της για να τους βοηθήσει να το ξεπεράσουν και να μπορούν να είναι πάλι μαζί αλλά οι προσπάθειες της φαίνεται πως δεν αρκούν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close