Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Γεράσιμος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Ελισάβετ φεύγει με τον Γεράσιμο. 

Όχι ρε Ελισάβετ…

Ένα πάρτι στο οποίο ο Πέτρος φέρετε με απερισκεψία γίνεται η αφορμή για να χωρίσουν οριστικά με την Ελισάβετ. Ο Γεράσιμος πετυχαίνει το σκοπό του. Η ζωή της Ελισάβετ και του Πέτρου στην Πάτρα δείχνει να κυλάει ομαλά με εξαίρεση τις συνεχόμενες παρεμβάσεις του Γεράσιμου στην κοινή τους ζωή.

Η τελευταία πράξη όμως που έκανε κολλώντας αφίσες του Διακοσάββα στην εξώπορτα του σπιτιού της όχι μόνο εξόργισε την ίδια αλλά και το Λευτέρη που ζητάει εξηγήσεις από το νεαρό.

Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πετύχεις. Μείνε μακριά από την κόρη μου και σταμάτα να επεμβαίνεις στην ζωή της, δε σε αφορά το τι θα κάνει. Τέλος” του ξεκαθαρίζει, Εκείνος όμως του λέει “εγώ μόνο το καλό της Ελισάβετ θέλω και τίποτα άλλο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γυναίκα – Αράχνη σύμμαχος του Βίκου

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το μωρό της Αλεξίας και του Βίκου θα σπείρει θύελλες

Να γυρίσει εκεί που ανήκει” και ο Λευτέρης του απαντάει “πες μας τώρα ότι εσύ θέλεις το καλό της Ελισάβετ περισσότερο από μένα. Είδαμε και το δικό σου το καλό. Η συζήτηση τελείωσε άφησε την ήσυχη.“.

Στο μεταξύ η Ελισάβετ δέχεται μετά από επιμονή του Πέτρου να τον ακολουθήσει το καρναβάλι όμως εκεί τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά, καθώς οι νεαρή χάνεται στο πλήθος και ο Πέτρος βρίσκεται σε απόγνωση που δεν μπορεί να την βρει και χάνει τις ελπίδες του.

Τελικά ο Γεράσιμος που έχει γίνει η σκιά της καταφέρνει να την εντοπίσει και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το περιστατικό αυτό προς όφελος του. “Βλέπεις ότι δεν είναι για σένα η μεγάλη πόλη; Δεν έχεις μάθει έτσι Ελισάβετ, εσύ είσαι ταγμένη στην εκκλησία. Τί δουλειά έχεις να παρασύρεσαι απ’ όλα αυτά;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τί παιχνίδι παίζει η Νατάσα;

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης ανακαλύπτει πως ο Βίκος είναι γιος της Φιλαρέτης

Βασικά δεν παρασύρεσαι μόνη σου αυτός σε παρασύρει. Γύρνα πίσω στην Γερακιανή. Εκεί ανήκεις και το ξέρεις πολύ καλά.“. Η Ελισάβετ του απαντάει “Γεράσιμε σε παρακαλώ πολύ άσε με και μη μου κάνεις υποδείξεις τι θα κάνω.“.

Ωστόσο η κοπέλα σκέφτεται σοβαρά τα λόγια του Γεράσιμου αν και για ακόμα μία φορά δεν μπορεί να πείσει την Ελισάβετ να γυρίσει στη Γερακιανή. Ο Γεράσιμος είναι σε απόγνωση και προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή του με όπλο.

Όμως ο Καστρινός με την Αλεξία προσπαθούν να τον αποτρέψουν. Η Ευτυχία και ο Μανώλης μαθαίνουν τα νέα και πηγαίνουν στην Πάτρα. “Δεν πρόκειται να φύγω από δω στο είπα. Δεν θα γυρίσω στην Γερακιανή” ισχυρίζεται αλλά ο Καστρινός τον αναγκάζει να επιστρέψει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: H Αυξεντία λέει στην Ελισάβετ να μείνει με τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η γυναίκα που μπαίνει ανάμεσα σε Πέτρο και Ελισάβετ

Στο σπίτι του Θέμη όλοι είναι ανάστατοι και περιμένουν ενώ Πέτρος μαζεύει τα πράγματα του και μετακομίζει στο σπίτι της Ελισάβετ. Παράλληλα της ανακοινώνει πως κέρδισε το διαγωνισμό για την υποτροφία στην Φλωρεντία και ένα καινούργιο κεφάλαιο φαίνεται να ανοίγει στη ζωή τους .

Όχι όμως για πολύ. Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να τον ακολουθήσει στο reunion με τους συμμαθητές του αλλά εκείνη έχει ενδοιασμούς. “Δεν έχω μάθει σε τόσο κόσμο, φοβάμαι μετά από αυτό που έγινε και στο καρναβάλι. Πήγαινε εσύ να βγεις με τους φίλους σου εγώ θα καθίσω εδώ στο σπίτι να ξεκουραστώ” του λέει.

Η παρέα ετοιμάζεται για το βραδινό reunion και κάποιος ρίχνει την ιδέα να γίνει πάρτι μασκέ και κάποιοι δε δείχνουν ενθουσιάζονται. Τελικά ο Πέτρος πηγαίνει χωρίς την Ελισάβετ μόνο που το reunion καταλήγει σε μεθύσι της παρέας ενώ κάποιοι έχουν μεταμφιεστεί σε καλόγριες.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Νιώθω ότι ζω μέσα σ’ ένα όνειρο – Τί θα γίνει μετά την καυτή νύχτα;

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: H Ελισάβετ επιστρέφει στη Γερακιανη

Ο Πέτρος δίπλα τους γελάει και οι φωτογραφίες δίνουν και παίρνουν. Το επόμενο πρωί η Ελισάβετ τρελαίνεται από την αγωνία της όταν βλέπει πως εκείνος δεν έχει ακόμα γυρίσει. Του τηλεφωνεί αλλά το κινητό του απαντάει μια γυναικεία φωνή.

Στο μεταξύ ο Γεράσιμος καταφέρνει να εξασφαλίσει φωτογραφίες από το πάρτι με πόζες του Πέτρου δίπλα σε μεταμφιεσμένες καλόγριες. Είναι ο κρυμμένος άσσος στο μανίκι του. Χωρίς να χάσει την ευκαιρία τις δείχνει στην Ελισάβετ και εκείνη σοκάρεται.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης απειλεί τον Γεράσιμο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Βίκος και Παράσχος καλύπτουν το φόνο της Αγγελικής

Είδες που ο τύπος σε κοροϊδεύει; Τί άλλο πρέπει να κάνει για να το καταλάβεις; Πάμε πίσω στην Γερακιανή” της λέει κι εκείνη δέχεται παρά τις προσπάθειες του Πέτρου να της δώσει εξηγήσεις.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close