Μαύρο Ρόδο: Το παιδί της Φιλαρέτης νεκρό;

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού το παιδί της Φιλαρέτης νεκρό;

Μακελειό γίνεται…δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις;;;

Ο Θέμης δεν πείθεται από τις εξηγήσεις του Ζαμάνου σχετικά με την εξαφάνιση του παιδιού της Φιλαρέτης, ενώ ο Βίκος μετά τη συνάντηση του με την πρώην ηγούμενη, προτείνει συνεργασία στην Γιάννα. Στο μοναστήρι η Αυξεντία δεν υπακούει στις εντολές της Κασσιανής, κάνοντας την έξαλλη. Η Αλεξία μεταφέρει πληροφορίες στον Βίκο για την υπόθεση του Ζαμάνου. Η Θάλεια μετά από υποδείξεις του Βίκου τοποθετεί μια κρυφή κάμερα στο γραφείο του Θέμη.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης έξαλλος ορκίζεται να σκοτώσει τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο: Το παιδί της Φιλαρέτης νεκρό;

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει με τον Γεράσιμο

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στο μοναστήρι η Φιλαρέτη θα έρθει αντιμέτωπη με μία επίσκεψη που θα την ταράξει πολύ. Πρόκειται για τον Ζαμάνο που ούτε λίγο ούτε πολύ της λέει να σταματήσει να ψάχνει για το παιδί της καθώς αυτό είναι νεκρό. Εκείνη όμως μέσα της ξέρει ότι το παιδί της ζει. Στην Πάτρα το κλίμα ανάμεσα στο Βίκο και το Θέμη αρχίζει να δυναμιτίζεται. Κι αυτό γιατί ο Βίκος παρακολουθεί τις συνομιλίες του Θέμη και του Παράσχου και οι υποψίες του επιβεβαιώνονται.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Γυναίκα  Αράχνη σύμμαχος του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Το παιδί της Φιλαρέτης νεκρό;

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Το μωρό της Αλεξίας και του Βίκου θα σπείρει θύελλες

Η Πολυξένη εκβιάζει τον Λευτέρη ζητώντας του χρήματα. Ο Θέμης βγαίνει εκτός εαυτού όταν ανακαλύπτει ότι κάποιος έχει τοποθετήσει μικρό κάμερα παρακολούθησης στο γραφείο του και ζητάει από τους άντρες της σήμανσης να ψάξουν το μαγαζί του. “Γυρίστε τούμπα όλο το μαγαζί και βρείτε ποιο είναι τσιράκι και τόλμησε να βάλει κάμερα στο γραφείο μου”, λέει και ο Παράσχος αρχίζει να υποψιάζεται την Θάλεια.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Τί παιχνίδι παίζει η Νατάσα;

Μαύρο Ρόδο: Το παιδί της Φιλαρέτης νεκρό;

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης ανακαλύπτει πως ο Βίκος είναι γιος της Φιλαρέτης

“Εσύ έβαλες κάμερα στο γραφείο του Καστρινού”, την ρωτάει κι εκείνη του ζητάει να την αφήσει. “Αν σε ξεσκεπάσει τίποτα δεν θα σε σώσει από την μανία του. Μην παίζεις μαζί του και φρόντισε να είσαι πιο προσεκτική”, της λέει.  Η Θάλεια με τη βοήθεια του Θάνου ετοιμάζει μια έκπληξη για το βράδυ.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: H Αυξεντία λέει στην Ελισάβετ να μείνει με τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Το παιδί της Φιλαρέτης νεκρό;

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Τρομάζω τόσο που την αγαπώ- Ο Πέτρος καταρρέει

Η Κασσιανή στριμώχνει άγρια την Φιλαρέτη προκειμένου να την πείσει να ζητήσει από το Ζαμάνο να αποσύρει την μήνυση. Ο Βίκος συναντά τον Παράσχο βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει: “Εμένα βρήκες ρε να κοροϊδέψεις; Σε άκουσα να μιλάς στον Κωσταντίνο. Θα σε σκοτώσω ρε κάθαρμα”, του λέει, αλλά ο Παράσχος καταφέρει να γυρίσεις ξανά υπέρ του το παιχνίδι και μαζί με το Βίκο αρχίζουν να βάζουν μπρος το σχέδιο ενοχοποίησής, τρίτου προσώπου για το φόνο της Αγγελικής.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η γυναίκα που μπαίνει ανάμεσα σε Πέτρο και Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Το παιδί της Φιλαρέτης νεκρό;

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: H Ελισάβετ επιστρέφει στη Γερακιανη

Η Φιλαρέτη μαθαίνεις τις εξελίξεις από την έρευνα του Μεταλληνού στη Γερμανία, για τη Στέλλα Χρόνα. Παράλληλα συνειδητοποιεί πως για να συνεχιστεί η προσπάθεια της θα χρειαστούν χρήματα. Ο Θέμης προσπαθεί να πιέσει το Ζαμάνο να αποσύρει την μήνυση, ενώ όταν συναντά την Φιλαρέτη της εκθέτει τα μεγάλα οικονομικά κίνητρα που πιθανόν κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού της. Που θα οδηγηθούν οι έρευνες;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close