Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι ξεκληρίζει τη οικογένεια του Θέμη ο Βίκος

Ρε Βίκο έχεις τρελαθεί;;;

Έρχονται τα πάνω κάτω!Μετά την σύλληψη του Πέτρου ο Θέμης και ο Βίκος έρχονται τετ-α-τετ με το κλίμα να μυρίζει μπαρούτι. Τι κι αν κάποτε υπήρξαν φίλοι πλέον το χάσμα που τους χωρίζει μοιάζει αγεφύρωτο. Κάθε καλό συναίσθημα που έτρεφε ο ένας για τον άλλον έχει μετατραπεί σε άσβεστο μίσος.

Το σημαντικότερο που τους χωρίζει είναι το κοινό του πάθος για την Αγγελική. Και οι δύο μοιάζουν ανίσχυροι να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους και κάθε σκέψη τους είναι γύρω από εκείνη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σε μεγάλο κίνδυνο το μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρίνος βρίσκει τις κάμερες παρακολούθησης και παθαίνει σοκ

Στόχος του Θέμη είναι να κάνει τα πάντα για να εξοντώσει τον εραστή της γυναίκας του και να μην τον δει ποτέ ξανά να μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια του.

Αν νομίζει πως θα έχει τη γυναίκα μου είναι γελασμένος. Δεν θα το επιτρέψω ποτέ αυτό, μονολογεί ο Θέμης. Από την άλλη ο Βίκος όχι μόνο δε κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια αποφασίζει να ξεκλήρισε την οικογένειά του Θέμη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σώζει τον Πέτρο από πυροβολισμό

Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος εκβιάζει την Ελισάβετ για τον Πέτρο

Έτσι αρχικά βάζει στο στόχαστρο τον Πέτρο, καθώς ξέρει πως ο ισχυρός άνδρας του έχει αδυναμία και δεν θα αντέξει αν πάθει κάτι κακό. Σκοτώστε τον, λέει στα τσιράκια του, δίνοντάς του εντολή να γίνουν η σκιά του Πέτρου. Στο μεταξύ ο τελευταίος συγκρούεται με άσχημα με τη μητέρα του, μην μπορώντας να δεχτεί την σχέση της με τον Βίκο.

Είναι ένα κάθαρμα. Πως μπόρεσες να διαλύσεις την οικογένεια μας για χάρη του, της λέει και φεύγει ξανά για την Γερακιανή εκεί τον ακολουθεί και η Αλεξία αφού δεν αντέχει άλλο τις εντάσεις στο σπίτι τους. Μόνο εδώ θα μπορέσω να ηρεμήσω, του λέει, αγνοώντας πόσο κίνδυνο που παραμονεύει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει μάχη για την ζωή του

Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο νέος δεσμός της Όλγας

Και αυτό γιατί ο Βίκος εκτός από τον Πέτρο βάζει στο στόχαστρο του και την ίδια, αφού είναι αποφασισμένος να προκαλέσει στον Θέμη το μεγαλύτερο χτύπημα. Σύμμαχος του στα αντίποινα που ετοιμάζει είναι η Γιάννα.

Έπειτα, ο Βίκος εξαπολύει σφοδρή επίθεση στο σπίτι του Θέμη και εκείνος κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τις θανάσιμες παγίδες που στήνει στην οικογένειά του, ενώ υποπτεύεται ότι ο Παράσχος παίζει διπλό παιχνίδι. Βλέποντας πως η κατάσταση κοντεύει να ξεφύγει από τον έλεγχο, η Αγγελική αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία θα σταθεί στο πλευρό του Πέτρου

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που είδε

Θέλοντας να προστατεύσει τα παιδιά της χωρίζει τον Βίκο. Μείνε μακριά μου, Ό,τι είχαμε εμείς οι δύο τελείωσε, του λέει και έπειτα φεύγει για την Γερακιανή. Όταν φτάνει στο μοναστήρι ανοίγει στην ηγουμένη την καρδιά της και της εξομολογείται όλα όσα συμβαίνουν, ζητώντας της παρηγοριά.

Την ίδια ώρα ο Θέμης κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να προστατεύσει την οικογένειά του θα καταφέρει ή θα χάσει ό,τι σημαντικότερο έχει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close