Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Γεράσιμος θα πει στην Ελισάβετ “δεν θες να δεις πως σε ξεφτιλίζει ο αγαπημένος σου;”. 

Άντε ζηλιάρη…

Η Ελισάβετ κρατά στα χέρια της το κινητό της, αλλά δεν ανοίγει να δει το μήνυμα που της έστειλε ο Γεράσιμος, καθώς φοβάται πως πρόκειται για κάτι κακό. «Φοβάμαι πως δε θα είναι για καλό αυτό το μήνυμα. Για αυτό καθυστερώ να το ανοίξω. Αλλά όχι μόνο για αυτό. Ο Γεράσιμος ερμηνεύει ή μάλλον, παρερμηνεύει τα πάντα.

Αν δει πως το διάβασα αμέσως, ίσως το πάρει σαν ενθάρρυνση», εξηγεί στην Αυξεντία που επιμένει να το διαβάσει. Την ίδια ώρα, ακούγεται ακόμα μία ειδοποίηση στο κινητό της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Φαίνεται πως έχει γίνει νουμεράκι το ειδύλλιο Πέτρου – Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Kανε του καψόνια που έγινε ντέφι, αλλά μην τα σπάσετε σε παρακαλώ

«Ο Γεράσιμος είναι πάλι; Τι σου γράφει επιτέλους;», την ρωτά η Αυξεντία, κι εκείνη ανοίγει το μήνυμα και διαβάζει: «Δε θες να δεις πώς σε ξεφτιλίζει ο αγαπημένος σου;».

Πηγαίνει στις φωτογραφίες τις βλέπει, χλομιάζει και τα χέρια της τρέμουν, ενώ δεν μπορεί να βγάλει λέξη και η Αυξεντία που βλέπει κι αυτή την φωτογραφία την ρωτά αν όντως είναι ο Πέτρος. Την ίδια ώρα, ο Θέμης ζητάει εξηγήσεις από την Κύρα και την κόρη του για τον καυγά που είχαν έξω από το γραφείο του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος δείχνει τις φωτογραφίες στην Φιλαρέτη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Σασμός, Η Γη της Ελιάς, Μαύρο Ρόδο και Παγιδευμένοι: Πότε επιστρέφουν μετά το Πάσχα

«Κάτι προσπαθείτε να πνίξετε εσείς οι δύο. Αλλά υποκριτικά είστε κάτω του μετρίου. Κι εμένα το κακό θέατρο με χαλάει. Πολύ. Για καθίστε», λέει κοιτώντας μία την μία, μία την άλλη. «Πρόσεξε τι θα πεις. Αν θέλεις να έχεις εγγονή», λέει η Αλεξία χαμηλόφωνα στην γιαγιά της.

«Θα το ανοίξετε το ρημάδι να μιλήσετε καθαρά ή να αρχίσω να φορτώνω; Τι δεν θα γίνει τώρα κι εδώ; Τι έλεγες στη γιαγιά σου πριν;», ρωτά ο Θέμης. Η Κύρα φαίνεται να είναι σε δίλλημα, για το αν τελικά πρέπει να μιλήσει ή όχι, ενώ την νεαρή αρχίζει να την λούζει κρύος ιδρώτας.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βρίσκει τα οστά του Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σε αδιέξοδο

Όμως η πόρτα χτυπά και μπαίνει μέσα ο Ζαμάνος. Η Αλεξία γυρίζει την πλάτης της πριν την δει και στη συνέχεια προσπαθεί να βγει έξω χωρίς να την καταλάβει, γεγονός που παραξενεύει την Κύρα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close