Μαυρό-Ρόδο-Αυξεντία-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αυξεντία λυγίζει με τα λόγια του Πέτρου για την Ελισάβετ

Εμ Αυξεντία μου η κάθε μια θα λύγιζε έτσι όπως τα λέει το παλικάρι μας…

Η Αυξεντία, μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε από τις αποκαλύψεις του Σαράντου για τον πατέρα του και την αηδιαστική δράση του, μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. Στο πλευρό της βρίσκεται η Ελισάβετ, η οποία και ανησυχεί για να μην πάθει κάτι κακό η αγαπημένη της θεία και στήριγμά της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς μπαίνει στην σειρά για να σκορπίσει τον θάνατο

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ λυγίζει από την ερωτική εξομολόγηση του Πέτρου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ λυγίζει από την ερωτική εξομολόγηση του Πέτρου

Ο Πέτρος, που έχει μάθει τι έχει συμβεί, βρίσκεται εκεί και προσπαθεί να προσεγγίσει την Ελισάβετ, η οποία και τον αποφεύγει: «Δεν έχεις καμία δουλειά εδώ εσύ, σε παρακαλώ πολύ να φύγεις». Στη συνέχεια ο Πέτρος έχει μια εξομολογητική συζήτηση με την Αυξεντία, βρίσκοντας ανέλπιστη κατανόηση για όσα νιώθει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή μαθαίνει για τον φόνο της Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει το νέο του θύμα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη στην Όλγα για τη μάνα της

«Καταλαβαίνω όσα νιώθεις, μην ξεχνάς ότι κι εγώ κάποτε είχα ζωή έξω από το μοναστήρι. Η Ελισάβετ είναι ένα παιδί που μεγάλωσε εδώ μέσα, δεν έζησε τον κόσμο έξω και η καρδιά της είναι αγνή. Μη χάνεις τον χρόνο σου άδικα, έχει επιλέξει τον δικό της δρόμο», του λέει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 40 , 41 , 42 , 43

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ λυγίζει από την ερωτική εξομολόγηση του Πέτρου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο χωρισμός που θα τα φέρει όλα τούμπα

Αντίστοιχα, η Ελισάβετ απευθύνεται στον Λευτέρη, προσπαθώντας να βάλει σε μια τάξη τα αισθήματά της. Πατέρας και κόρη θα έχουν μια ειλικρινή, εκ βάθους συζήτηση μετά από καιρό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close