Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές αφού η Ελισάβετ λυγίζει από την ερωτική εξομολόγηση του Πέτρου. 

Αχ, όταν την βλέπουμε να τον σκέφτεται, είναι μία γλύκα! Και αυτός ο Πέτρος, μας κάνει και λιώνουμε εμάς, πόσο μάλλον εκείνηηη!

Όσο η Αυξεντία βρίσκεται στο νοσοκομείο ο Πέτρος βρίσκει την ευκαιρία να πλησιάσει ξανά την Ελισάβετ και να της μιλήσει για τα αισθήματα του. Μόνο που αυτή τη φορά τα λόγια του είναι τόσο ζεστά που οι αντιστάσεις της είναι έτοιμες να καμφθούν.

Η Αυξεντία, βρίσκεται στο νοσοκομείο και η Ελισάβετ δε φεύγει στιγμή από το πλευρό της. Ο Πέτρος εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και πηγαίνει εκεί προσπαθώντας διαρκώς να την πλησιάσει. Όταν τελικά τα καταφέρνει και μπαίνει στο δωμάτιο θα της μιλήσει όπως ποτέ πριν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο χωρισμός που θα τα φέρει όλα τούμπα

Μαύρο Ρόδο-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μέγα ανατροπή-Ο Βίκος σκοτώνει την Αγγελική

Τα λόγια του βγαλμένα μέσα απ’ την καρδιά του θα την συγκινήσουν και θα της γεννήσουν για άλλη μια φορά σκέψεις και αμφιβολίες γι’ αυτό που πάει να κάνει.

Την ίδια στιγμή στο μοναστήρι ο πόλεμος που έχει εξαπολύσει η Κασσιανή εναντίον της Ηγουμένης, συνεχίζεται αμείωτος. Όμως η Φιλαρέτη δεν έχει σκοπό να κάνει ούτε βήμα πίσω, πόσο μάλλον να παραδώσει την ηγουμενία της.

Παρόλα αυτά η θέση της τρίζει καθώς έχει να αντιμετωπίσει από τη μία τον Σαράντο, που έρχεται ξανά να της γυρέψει απαντήσεις για τον πατέρα του και από την άλλη την Κασσιανή που θέλοντας να την υπονομεύσει ψάχνει διαρκώς και έρχεται όλο και πιο κοντά στο μυστικό της Παλιόβρυσης.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος βάζει τα τσιράκια του να σκοτώσουν τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική αδειάζει τον Βίκο και εκείνος εκδικείται

Στο νοσοκομείο η Αυξεντία αισθάνεται την ταραχή της Ελισάβετ η οποία δεν μπορεί να ησυχάσει απ’ τη στιγμή που ο Πέτρος της εξομολογήθηκε τον έρωτα του.

Προσπαθώντας να την κάνει να νιώσει καλύτερα της ανοίγει κι αυτή την καρδιά της και της εξομολογείται πράγματα που η Ελισάβετ δεν περίμενε ποτέ να ακούσει. Το ίδιο ζέστη είναι και με τον Πέτρο όταν εκείνος της μιλά με εξομολογητική διάθεση για αυτά που νιώθει για την ανιψιά της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος ξεκινά μία διαδικασία ανεύρεση της αλήθειας

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος θα εκδικηθεί μαζί με τον Θέμη για τον θάνατο της Αλεξίας

Η Αυξεντία, του δείχνει ανέλπιστη κατανόηση και φροντίζει με τα λόγια που του λέει να απαλύνει τον πόνο που έχει στην καρδιά του όμως την ίδια στιγμή στο μοναστήρι η Κασσιανή εκμεταλλεύεται την απουσία της για να προχωρήσει κι άλλο τα σχέδια της και να υποσκάπτει στη θέση της ηγουμένης.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σβήνει μέσα στην αγκαλιά της Αυξεντίας

Μαύρο Ρόδο-Ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα αντικρίσει μια δολοφονία που θα τον τρελάνει

Ο νέος στόχος του Βίκου πονάει τον Καστρινό

Αδυνατώντας να βάλει τις σκέψεις και τα συναισθήματά της σε μία σειρά, η Ελισάβετ επισκέπτεται τον πατέρα της αναζητώντας ένα στήριγμα στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Ο Λευτέρης αποδεικνύεται εξαιρετικός ακροατής, αφού ακούει τους προβληματισμούς της και της απαντά με ειλικρίνεια.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το θαύμα που θα ανατρέψει τα πάντα

Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος παρατάει το μοναστήρι και πηγαίνει Πάτρα

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι δυο τους να κάνουν έπειτα από πολύ καιρό μια αληθινή κουβέντα πατέρας κόρη. Στο μεταξύ Αλεξία σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, έρχεται στην Γερακιανή, εκπλήσσοντάς τον Πέτρο και του εξηγεί ότι σκοπεύει να μείνει εκεί μέχρι τα πράγματα πίσω στο σπίτι να ηρεμήσουν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γιάννα και Μπόγρης έρχονται κοντά

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα αποκαλύπτει τα πάντα στην Ευτυχία και εκείνη τρελαίνεται

Όμως κάτι τέτοιο ειδικά τώρα φαντάζει πολύ δύσκολο. Ο Θέμης είναι αποφασισμένος να εξοντώσει τον Βίκο, την ώρα που εκείνος αμείλικτος βάζει ένα νέο στόχο που ξέρει ότι θα τον πονέσει πολύ. Την ίδια στιγμή ο Παράσχος βλέποντας την ένταση ανάμεσα στους δυο τους να κλιμακώνεται αρχίζει να ανησυχεί πολύ.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος καταστρέφει τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τέλος για την Αυξεντία

Ξέρει ότι βρίσκεται στη μέση της κόντρας τους και κινδυνεύει να πληρώσει το παραμικρό λάθος με την ίδια του την ζωή. Ο Θέμης έχει ήδη αρχίσει να τον υποψιάζεται και παλεύει να ξεφύγει από τις παγίδες που το στήσε ο Βίκος.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή μαθαίνει για τον φόνο της Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη στην Όλγα για τη μάνα της

Θέλει να προστατεύσει την οικογένεια του από τον κίνδυνο μόνο που αυτή τη φορά ο κίνδυνος βρίσκεται πολύ πιο κοντά από την φαντάζεται. Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close