Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Αλεξία

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 40 , 41 , 42 , 43  :   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Ένα έχω να πω… Θα μας πεταχτούν τα μάτια έξω με αυτά που θα δούμε…

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 40  στις 18/12/2022

Επεισόδιο 40

Κυριακή 

Η Αυξεντία βρίσκεται στο νοσοκομείο έχοντας στο πλάι την Ελισάβετ. Θεία μου θα γίνεις καλά και σύντομα όλα αυτά θα αποτελούν έναν κακό εφιάλτη, της λέει η κοπέλα σε μία προσπάθεια να την εμψυχώσει. Στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο Πέτρος ο οποίος προσπαθεί να την προσεγγίσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ λυγίζει από την ερωτική εξομολόγηση του Πέτρου

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ λυγίζει από την ερωτική εξομολόγηση του Πέτρου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο χωρισμός που θα τα φέρει όλα τούμπα

Την ίδια στιγμή ο Θέμης είναι πλέον αποφασισμένος να εξοντώσει τον Βίκο ενώ εκείνος βάζει στόχο ένα μέλος της οικογένειας του Θέμη. Η θέση του ανάμεσα στους δύο και η παρουσία του Λουκά, ανησυχούν τον Παράσχο. Από την άλλη η Πολυξένη αντιμετωπίζει την αδιαφορία του Λευτέρη και φοβάται πως αυτή η κρίση στον γάμο τους είναι σοβαρή. Ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος, η Φιλαρέτη όμως δεν έχει σκοπό να παραδώσει την ηγουμενία της.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 41  στις 19/12/2022

Επεισόδιο 41

Δευτέρα 

Στο δωμάτιο του νοσοκομείου ο Πέτρος θα μιλήσει στην Ελισάβετ όπως ποτέ πριν. Σ’ αγαπώ και θέλω να είμαστε μαζί, της λέει, προσπαθώντας με την αγάπη του να της αλλάξει γνώμη. Από την άλλη ο Σαράντος δεν καταφέρνει να πάρει τις απαντήσεις που θέλει από την ηγουμένη ενώ η Κασσιανή έρχεται όλο και πιο κοντά στο μυστικό της Παλιοβρύσης.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Μέγα ανατροπή-Ο Βίκος σκοτώνει την Αγγελική

Μαύρο-Ρόδο-Σαράντος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος βάζει τα τσιράκια του να σκοτώσουν τον Πέτρο

Ο Θέμης αγωνίζεται να αποφύγει τις παγίδες που του στήνει ο Βίκος, ενώ οι πρώτες υποψίες που γυρνάνε στο μυαλό του σε σχέση με τον Παράσχο. Από την άλλη ο Πέτρος εξομολογείται τον έρωτα του για την Ελισάβετ ενώ η Αυξεντία θα μοιραστεί με την ανιψιά της ένα μυστικό που θα συγκλονίσει.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 42  στις 20/12/2022

Επεισόδιο 42

Τρίτη 

Το πέρασμα του Λουκά από την Γερακιανή δεν περνά απαρατήρητο και οι δικαιολογίες που σκαρφίζεται η Πολυξένη θα τον φέρουν κοντά με την Όλγα. Με την Αυξεντία, στο νοσοκομείο, η Κασσιανή βρίσκει ευκαιρία να προχωρήσει τα σχέδια της και να υποσκάψει τη θέση της ηγουμένης. Ο Σαράντος ψάχνοντας απαντήσεις και προσπαθώντας να διαχειριστεί την αλήθεια, που μοιάζει όλο και πιο φρικτή, ζητάει τη βοήθεια της Ευτυχίας.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης χωρίζει την Πολυξένη

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης χωρίζει την Πολυξένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική αδειάζει τον Βίκο και εκείνος εκδικείται

Ο Πέτρος παράλληλα έχει μία εξομολογητική συζήτηση με την Αυξεντία βρίσκοντας ανέλπιστη κατανόηση για όσα νιώθει. Αντίστοιχα, η Ελισάβετ απευθύνεται στον Λευτέρη, προσπαθώντας να βάλει σε μία τάξη τα αισθήματα της. Πατέρας και κόρη θα έχουν μία ειλικρινή εκ βάθους συζήτηση μετά από καιρό

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 43  στις 21/12/2022

Επεισόδιο 43

Τετάρτη 

Η Αλεξία καταφτάνει στην Γερακιάννη, εκπλήσσοντάς τον αδερφό της, μέχρι τα πράγματα στην Πάτρα να ησυχάσουν. Κι ενώ ο Θέμης κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του, χωρίς να ξέρει ότι ο κίνδυνος βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο πιστεύει, η Αγγελική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόνο που την ενδιαφέρει πραγματικά, τα παιδιά της.

Λίγο αργότερα, η Αγγελική μετά από μία συζήτηση με την ηγουμένη αναγνωρίζει τις ευθύνες που του αναλογούν στην σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μία νέα αρχή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος ξεκινά μία διαδικασία ανεύρεση της αλήθειας

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος θα εκδικηθεί μαζί με τον Θέμη για τον θάνατο της Αλεξίας

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 44 , 45 , 46

Η Γιάννα και ο Σταυρίνος αποκαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε σχέση με το ατύχημα του Σταυρίνου. Συγχρόνως η Κασσιανή έχει περάσει στην επίθεση πείθοντας τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και να στείλει τον εισαγγελέα στο μοναστήρι για να ερευνήσει την ηγουμένη Φιλαρέτη.

Ο κλοιός για εκείνη στενεύει επικίνδυνα με την Κασσιανή να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία κατάσταση που δεν περίμενε.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 44 , 45 , 46

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close