Μαύρο-Ρόδο-Λευτέρης-Όλγα

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Λευτέρης κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη στην Όλγα για τη μάνα της.

Όλα για μια γυναίκα γίνονται…

Μέσα σε όλα η αστυνομία εντόπισε το πτώμα του Σαμάφτα και οι ανησυχίες του Μανώλη βγαίνουν αληθινές όταν επάνω του βρίσκεται ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στο δολοφόνο.

Πλέον όλοι όσοι εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην υπόθεση αναστατώνονται αφού ξέρουν ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να οδηγηθούν στο τμήμα για ανάκριση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 36 , 37 , 38 , 39

Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος πάνε στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Βίκο

Πάντως ο Βίκος πλησιάζει ξανά τη Γιάννα, αυτή τη φορά για να της προτείνει να συνεργαστούν, ενώ ο Πέτρος κατηγορεί την Αγγελική για τη διάλυση της οικογένειας τους.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλη η αλήθεια για τον πατέρα του Σαράντου

Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος πάνε στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης πιάνει στα πράσα την Πολυξένη με τον Θέμη

Ο ίδιος συνεχίζει να έχει έντονα συναισθήματα για τη γυναίκα του, αλλά ξέρει ότι έχει χάσει το παιχνίδι. Το ίδιο έντονα είναι και τα συναισθήματά του Βίκου για αυτήν, όμως η ίδια η Αγγελική νιώθει πια εγκλωβισμένη στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους και δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θέμης αποκληρώνει τον Πέτρο

Μαύρο-Ρόδο-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη καλύπτει την Αυξεντία για τoν φόνο του Διακοσάββα

Και ο Λευτέρης από την πλευρά του δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι όσα υποψιαζόταν για την Πολυξένη βγήκαν αληθινά. Βλέποντας τη γυναίκα του να συναντά τον Θέμη, καταλαβαίνει ότι η παλιά ιστορία που υπήρξε μεταξύ τους έχει ξυπνήσει ξανά και θέλει κάποιον για να μιλήσει. Σύμφωνα με το περιοδικό 7Μέρεςtv, η Όλγα είναι εκεί, δίπλα του, για να ακούσει όσα έχει να της πει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close