Μαύρο-Ρόδο-Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την ανατροπή που θα γίνει και θα αλλάξει τον Θέμη.

Δεν μου φαίνεται καλό αυτό…

Ο Λεωνίδας Κακούρης, καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται”, μίλησε για τη σειρά “Μαύρο Ρόδο”, αλλά και για τις εξελίξεις που περιμένουν τον Θέμη στη συνέχεια της συγκλονιστικής αυτής ιστορίας.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν της Τασούλας θα βγει στην φόρα

 

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ξαναξυπνά ο φόβος της Ελισάβετ

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως έρχονται πράγματα στη σειρά, που οι τηλεθεατές δε περιμένουν να δουν. Ως το τελευταίο επεισόδιο, θα έρθουν σκηνές που θα καθηλώσουν, σκηνές που θα έχουν αποκτήσει μια διαφορετική πύκνωση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τo αρχεία που σοκάρει τον Σαράντο για τον Στέλιο Διακοσάββα

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σταυρίνος και Γιάννα θα είναι μαζί

Ο ρόλος του μπορεί να παρουσιάζεται ως “κακός”, όμως ο Θέμης κρύβει διάφορες πτυχές που θα έρθουν σταδιακά στην επιφάνεια και θα αφήσουν άναυδο το κοινό. Τι θα του συμβεί και πως θα διαμορφωθεί η ιστορία;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντια εξομολογείται στην Ελισάβετ το μεγάλο μυστικό της

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ανακαλύπτει τα μυστικά της Πολυξένης και τις Ελισάβετ

Ο Λεωνίδας Κακούρης ανέφερε στην εκπομπή πως στο Μαύρο Ρόδο θα γίνει ένα συνταρακτικό γεγονός που θα ταράξει ολοκληρωτικά τον Θέμη. Θα είναι μία σκηνή πολύ δύσκολη και θα προβληματίσει αρκετά τους πρωταγωνιστές.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Πέτρου και Βίκου για την Αγγελική

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης είχε παρελθόν με το Διακοσάββα

Αυτό το “κακό” που θα συμβεί, αφορά μήπως την κόρη του; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια και οι πρωταγωνιστές αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη… Δείτε τη συνέντευξη του Λεωνίδα Κακούρη στο Καλύτερα Δε Γίνεται:

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close