Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ξαναξυπνά ο φόβος της Ελισάβετ.

Ελισάβετ δεν έχω λόγια…

Η Γιάννα αποκαλύπτει στην μητέρα της όλη την αλήθεια για το λόγο που γύρισε στο χωριό και για τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει. Ο Γεράσιμος από την άλλη χωρίς να το καταλάβει, προτείνει μία λύση στην Ευτυχία που μπορεί να αποτελέσει λύση στο πρόβλημα της Γιάννας.

Ο Πέτρος συναντιέται με την Αγγελική στο ξενοδοχείο την ώρα που η ηγουμένη ξαφνιάζεται με τον ισχυρισμό της Κασσιανής ότι είναι στο πλευρό της η Ελισάβετ με την Αυξεντία. Οι ερωτήσεις του Μανώλη για το λάπτοπ του Στέλιου Διάκοσάββα θα ξυπνήσουν τραυματικές αναμνήσεις στην Ελισάβετ, ενώ ο Ζαμάφτας θα βρεθεί στο μαγειρειό μαζί με την Τασούλα και την οικογένεια της Γιάννας.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τo αρχεία που σοκάρει τον Σαράντο για τον Στέλιο Διακοσάββα

Μαύρο-Ρόδο-Αυξεντια-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σταυρίνος και Γιάννα θα είναι μαζί

Η Ηγούμενη ζητάει την μετάθεση της Κασσιανής, με τον μητροπολίτη να έχει τις αντιρρήσεις του. Ο Πέτρος πάει να αντιμετωπίσει τον Βίκο πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ στην Όλγα μπαίνουν υποψίες για τη σχέση της μητέρας της με τον Καστρινό. Ο Θέμης με τη βοήθεια της Αλέξιας βρίσκει στοιχεία για τη γυναίκα που ψάχνει και ο Σαράντος ανακαλύπτει το λάπτοπ στο παλιό φορτηγάκι του πατέρα του.

Η ηγουμένη σοκάρεται όταν μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ στη Μονή. Πως είναι δυνατόν όλο αυτό το διάστημα να συμβαίνει κάτι τέτοιο κάτω από τη μύτη μας; Δε γίνεται να συνεχιστεί άλλο λέει η ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντια εξομολογείται στην Ελισάβετ το μεγάλο μυστικό της

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ανακαλύπτει τα μυστικά της Πολυξένης και τις Ελισάβετ

Η Αγγελική βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης του γιου της με τον Βίκο. Και οι δύο άντρες, φτάνουν στα άκρα. Η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. Τόσο η Όλγα όσο και ο Λευτέρης δεν πείθονται από τις απαντήσεις της Πολυξένης για το που ήταν. Εκείνη όμως έχει τον τρόπο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις.

Η ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με τον λόγο της. Δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς τις. Ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του. Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο. Αυτό που δεν ξέρει είναι πως εκείνος ετοιμάζεται να πηδήξει τον τοίχο της μονής και απόψε το βράδυ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Πέτρου και Βίκου για την Αγγελική

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συλλαμβάνεται

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης είχε παρελθόν με το Διακοσάββα

Οι δραματικές εξελίξεις της νύχτας έφεραν στο μοναστήρι τον Πέτρο στα χέρια της αστυνομίας και στην Γερακιανή τον Ζαμάφτα να πέφτει νεκρός. Τι θα γίνει από δω και πέρα με το πτώμα του; Θα κληθεί κι εδώ η Αστυνομία ή θα προσπαθήσουν να ξεφορτωθούν το πτώμα; Ο Σαράντος ψάχνει τα αρχεία του υπολογιστή του Στέλιου Διακοσάββα.

Υπάρχει εκεί κάτι που θα αποκαλύψει το φρικτό μυστικό που έκρυβε ο πατέρας του; Ο Λευτέρης κάνει στην Πολυξένη μια αποκάλυψη για την σχέση που έχει στο παρελθόν με τον πατέρα του Σαράντου. Τι συνέπειες θα έχει η σύλληψη του Πέτρου για τον ίδιο αλλά και για την Ελισάβετ στο μοναστήρι; Το σίγουρο είναι πως βλέποντας τον άντρα που αγαπά με χειροπέδες η Ελισάβετ καταρρέει.

Μαύρο Ρόδο: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 27/11/2022 ως 1/12/2022.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 28  στις 27/11/2022

Επεισόδιο 28

Κυριακή 

Η Όλγα αποκαλύπτει λεπτομέρειες  στην Ελισάβετ για το στοίχημα του Πέτρου, την ώρα που εκείνος αντιδρά με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Η συνάντηση του Σαράντου με την Άννα δημιουργεί μια τελείως διαφορετική εικόνα από εκείνη που είχε για τον πατέρα του. Ενώ στη συνέχεια θορυβείται όταν μαθαίνει κάτι για το παρελθόν του στο χωριό.

Κι ενώ ο Θέμης βρίσκει κάτι στο ξενοδοχείο του Βίκου που προκαλεί ερωτηματικά, η Πολυξένη μαθαίνει ότι ο Λευτέρης της έκρυβε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο Θέμης απειλεί την Κύρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κρούοντας της το καμπανάκι του κινδύνου σε σχέση με τον Βίκο. Πρόσεξε καλά θα μάθω ότι και αν σκαρώνεις πίσω από την πλάτη μου, της λέει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 32 , 33 , 34 , 35

Μαύρο-Ρόδο-Λευτέρης-Πολύξένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σου είπα να μείνεις μακριά μου δεν θέλω να με πλησιάσεις ποτέ ξανά

Παράλληλα, ο Βίκος κάνει έκπληξη στην Αγγελική και ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος έρχονται σε οριστική ρήξη. Ο Σαράντος πείθει τελικά τον Μπόγρη και ένα νέο στοιχείο σε σχέση με το παρελθόν του Στέλιου Διακοσάββα, έρχεται στο φως. Ο Πέτρος για ακόμα μια φορά εισβάλλει στο μοναστήρι δημιουργώντας προβλήματα.

Η Κασσιανή κάνει τα αδύνατα δυνατά και βρίσκει συμμάχους για να υποστηριξει το σχέδιο του Μπόγρη και να σταθεί απέναντι στην ηγουμένη. Η Πολυξένη αναστατώνετε όταν μαθαίνει ότι ο Λευτέρης θέλει να την ακολουθήσει στο ταξίδι της στην Αθήνα. Για ακόμα μία φορά όμως θα καταφέρει να τον πείσει να μην την ακολουθήσει.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 29  στις 28/11/2022

Επεισόδιο 29

Δευτέρα 

Μέσα σε όλα αυτά, η Γιάννα με τον Σταυρίνο αποφασίζουν να βρεθούν κρυφά μετά από χρόνια στο γνωστό σημείο. Όμως, αυτή τους η συνάντηση δεν θα μείνει μεταξύ τους. Από την άλλη, το μαγαζί του Θέμη μένει κλειστό λόγω της έκρηξης και οικογένειά του βρίσκεται στην Γερακιάνη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συλλαμβάνεται

Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης πιάνει στα πράσα Σταυρίνο και Γιάννα

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: To νέο φονικό που συγκλονίζει τη Γερακιανή

Η εξέλιξη αυτή έχει κάνει τον Θέμη να νιώθει πραγματικά μόνος, ενώ η Γιάννα περνά τη νύχτα με τον Σταυρίνο και ο Γιώργος τους βρίσκει να κοιμούνται αγκαλιά. Η Πολυξένη φεύγει μέσα στη νύχτα με προορισμό την Πάτρα, όπως και ο Φραγκίσκος. Η ένταση όμως με τον Πέτρο συνεχίζει να υπάρχει.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 30  στις 29/11/2022

Επεισόδιο 30

Τρίτη 

Την ώρα που η Ελισάβετ θα κάνει μία ειλικρινή αποκάλυψη στην ηγουμένη, ο Βίκος εντοπίζει την Γιάννα την Γερακιάνη και ο Ζαμάφτας καταφτάνει για να πάρει την εκδίκησή του. Θα μου το πληρώσει, μονολογεί ο Ζαμάφτας και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Η Γιάννα έρχεται αντιμέτωπη το με τον Ζαμάτφα ο οποίος απειλεί να την σκοτώσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή προδίδει την Ελισάβετ και η ηγουμένη την διώχνει

Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα έχει υποστεί άγρια κακοποίηση

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ λέει όλη την αλήθεια στον Σαράντο

Συνειδητοποιώντας πως βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο η κοπέλα λούζεται από κρύο ιδρώτα ελπίζοντας μόνο σε ένα θαύμα. Τελικά, για καλή της τύχη εμφανίζεται η Τασούλα την τελευταία στιγμή και την σώζει. Η Αλεξία ζητάει από την ηγουμένη να εξομολογηθεί και βοηθάει την Ελισάβετ με το διακόνημα της.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 31 στις 01/12/2022

Επεισόδιο 31

Τετάρτη 

Η Αυξεντία βρίσκεται στο χωριό και ο Σαράντος είναι σίγουρος πως τον κοροϊδεύει με το θέμα της Παλιοβρύσης. Κι ενώ ο Γιώργος θέλει από τον Σταυρίνο την αλήθεια για την χθεσινή νύχτα, η Γιάννα εξαφανίζεται και όλο το χωριό είναι αναστατωμένο. Ο Θέμης μαθαίνει από την Πολυξένη ότι η γυναίκα του δεν είναι αυτή που νομίζει και έχει μάλλον φύγει από τον γάμο τους.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης είναι σιγανό ποταμάκι και θα φέρει την έκπληξη

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ πέφτει σε κατάθλιψη

Στην σκέψη πως τον απατά καταρρέει. Ο Πέτρος ακολουθεί τη μητέρα του και τελικά βρίσκει το αμάξι της στο ξενοδοχείο που μένει ο Βίκος. Η Ευτυχία βρίσκει ζωντανή την κόρη της και τελικά ανακουφίζεται, ενώ ο Λευτέρης θυμίζει στην κόρη του, κάτι από το παρελθόν της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close