Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε άγριο ξύλο ανάμεσα σε Πέτρο και Βίκο για την Αγγελική. 

Καλέεεε αυτά δέρνονται!! Χαμός θα γίνει πάλι!!

Η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης της Αγγελικής με τον Βίκο θα φέρει πολλές αναταράξεις και ανατροπές. Ο Πέτρος σε έξαλλη κατάσταση δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός και σίγουρος πως ο Βίκος χρησιμοποιεί τη μητέρα του για εκδίκηση αναλαμβάνει να του κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV 24 ενώ ο Βίκος βρίσκεται στην Γερακιανή για να κάνει έκπληξη στην Αγγελική η Αλεξία αποκαλύπτει στον αδερφό της την απιστία της μητέρας τους.

Εκείνος σοκάρεται. “Η μαμά έχει γκόμενο; Πως; Ποιος στο είπε;” την ρωτάει και εκείνη με ειρωνικό ύφος του απαντάει “στον κόσμο σας είστε όλοι. Γιατί νομίζεις τρώγονται συνέχεια με το μπαμπά; Εκείνος το έχει καταλάβει αλλά δεν έχει αποδείξεις. 

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης είχε παρελθόν με το Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο-Αγγελική-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 32 , 33 , 34 , 35

Τέλος πάντων, γι’ αυτό έπεισα τη μαμά να έρθουμε εδώ για να ηρεμήσει λίγο και να σκεφτεί κάποια πράγματα.” Ο Πέτρος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει ενώ όταν ρωτάει την αδερφή του να μάθει το όνομα του εραστή εκείνη αρνείται να του απαντήσει.

Ο νεαρός δεν μπορεί να βγάλει απ’ το μυαλό του αυτό που έμαθε όμως το αφήνει πίσω του καθώς το θέμα που τον καίει και τον ενδιαφέρει είναι η Ελισάβετ και πως θα την κάνει να τον συγχωρέσει αφού εκείνη έμαθε ότι στην αρχή το είχε βάλει στοίχημα με τους φίλους του.

Το βράδυ η Αγγελική που έχει ραντεβού με τον Βίκο στο ξενοδοχείο που μένει ξεκινάει να πάει εκεί. “Που θα πας μόνη σου;” την ρωτάει ο Πέτρος και εκείνη του απαντάει “λέω να βγω μια βόλτα εδώ γύρω“. “Να έρθω μαζί σου τότε” της λέει εκείνος.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σου είπα να μείνεις μακριά μου δεν θέλω να με πλησιάσεις ποτέ ξανά

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συλλαμβάνεται

Η Αγγελική όμως τον αποφεύγει. “Δεν υπάρχει λόγος, μη φοβάσαι μεγάλο κορίτσι είμαι. Ξέρω να φυλάγομαι” και φεύγει. Ο Πέτρος αποφασίζει να την ακολουθήσει και την εντοπίζει στο ξενοδοχείο που μένει ο Βίκος.

Αναρωτιέται τι δουλειά έχει εκεί και στο μυαλό του έρχονται τα λόγια της αδερφής του για την απιστία της. Όταν μετά από ώρες θα δει την μητέρα του αγκαλιά με το Βίκο μετά το αρχικό σοκ θα κυριευτεί από θυμό. “Τι δουλειά έχεις εσύ με αυτόν;” πάει επιθετικά προς το μέρος του και η Αγγελική τα χάνει.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: To νέο φονικό που συγκλονίζει τη Γερακιανή

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή προδίδει την Ελισάβετ και η ηγουμένη την διώχνει

Πέτρο τι κάνεις εδώ; Με παρακολουθείς;” τον ρωτάει. “Αυτό σε νοιάζει; Ότι κερατώνεις τον μπαμπά με αυτόν εδώ δεν σε νοιάζει” την κατακεραυνώνει. Στη συνέχεια στρέφεται στον Βίκο. “Πόσο ξεφτίλας είσαι ρε που χρησιμοποιείς μια μάνα για να εκδικηθείς τον άντρα της; Δεν ντρέπεσαι;

Αν το μάθει ο πατέρας μου…” πάει να πει και ο Βίκος προσπαθεί να τον ηρεμήσει. “Πέτρο ηρέμησε να μιλήσουμε“. “Τι να μιλήσουμε ρε ξεφτίλα; Να πούμε τι;” του λέει και του επιτίθεται.  Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και η Αγγελική βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης του γιου και του εραστή της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Κασσιανή και Ελισάβετ έρχονται κοντά

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ λέει όλη την αλήθεια στον Σαράντο

Άνθρωποι από το ξενοδοχείο επεμβαίνουν και τους χωρίζουν και η Αγγελική παίρνει τον γιο της και φεύγει. “Τι συμπεριφορά είναι αυτή;” τον ρωτάει κι εκείνος απαντάει “δε μας παρατάς ρε μάνα που θέλεις να βγεις και από πάνω;

Για να εκδικηθεί στο μπαμπά το κάνει κι εσύ έμπλεξες με το μεγαλύτερο εχθρό” την κατηγορεί. Εκείνη θέλει να το εξηγήσει αλλά εκείνος δεν θέλει να την ακούσει και φεύγει να πάει στο μοναστήρι να συναντήσει την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης είναι σιγανό ποταμάκι και θα φέρει την έκπληξη

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ πέφτει σε κατάθλιψη

Στο μεταξύ όμως ηγουμένη που έχει ανακαλύψει τα κρυφά ραντεβού του Πέτρου και της Ελισάβετ αποφασίζει να λάβει τα μέτρα της και έτσι το ίδιο βράδυ που εκείνος επιχειρεί να μπει μέσα η αστυνομία τους συλλαμβάνει. Οι εξελίξεις τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ελισάβετ θα είναι ανατρεπτικές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close