Μαύρο-Ρόδο-Λευτέρης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Λευτέρης ανακαλύπτει τα μυστικά της Πολυξένης και τις Ελισάβετ

Δεν ξέρω για εσάς αλλά μου φαίνεται πως ο Λευτέρης είναι κάτι άλλο απο αυτό που δείχνει…

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό 7Μέρες TV και έδωσε σποιλερ  για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Πέτρου και Βίκου για την Αγγελική

Μαύρο-Ρόδο-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης είχε παρελθόν με το Διακοσάββα

Όταν ο Λευτέρης ανακαλύψει τα βαθιά μυστικά της Πολυξένης και παράλληλα ότι η κόρη του κακοποιήθηκε θα τον πνίξουν οι ενοχές για την απουσία του στις δυσκολίες της Ελισάβετ…  Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σκιαγραφεί τον απαιτητικό ρόλο του τραγικού ήρωα που υποδύεται στο Μαύρο Ρόδο και μας μιλά για τις συνταρακτικές εξελίξεις της σειράς.

Ο Λευτέρης είναι με έναν τρόπο τραγικό πρόσωπο στην ιστορία του Μαύρου Ρόδου καθώς μεταξύ άλλων, παλεύει με τις τύψεις του για το γεγονός ότι η κόρη του στράφηκε στο μοναχισμό, προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσει τις ισορροπίες στον γάμο του.

Ο Λευτέρης έχει πολλά θετικά στοιχεία, έχει όμως και τα αρνητικά του. Έχει κάνει πολλά λάθη στη ζωή του και τώρα τα συνειδητοποιεί και τα αναγνωρίζει. Αισθάνεται ότι έχει φτάσει η ώρα να πληρώσει για κάποια από αυτά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 32 , 33 , 34 , 35

Μαύρο-Ρόδο-Λευτέρης-Πολύξένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σου είπα να μείνεις μακριά μου δεν θέλω να με πλησιάσεις ποτέ ξανά

Σε γενικές γραμμές είναι βασανισμένος. Έχει τις αδυναμίες του. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα αδράξει τη ζωή στα χέρια του, που θα πάρει αποφάσεις. Είναι ετερόφωτος.

Τι έχετε αγαπήσει εσύ στον Λευτέρη

Όλα αυτά που περιέγραψα παραπάνω. Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον να ερμηνεύσω αυτή τη φορά ένα χαρακτήρα χαμηλών τόνων και με πολλά μυστικά μέσα του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συλλαμβάνεται

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης δεν ξέρει πως η Ελισάβετ είδε το θάνατο της μητέρας της

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: To νέο φονικό που συγκλονίζει τη Γερακιανή

Δεν είναι ούτε ο σούπερ παραθετικός ούτε ο σούπερ αρνητικός χαρακτήρας. Θα έλεγα ότι είναι ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας με τα λάθη του με τα μυστικά του με τις αδυναμίες του αλλά και με καλή ψυχή καταβάθος.

Θα ανακαλύψει τα καλά κρυμμένα μυστικά της Πολυξένης;

Χωρίς να έχει φτάσει το σενάριο εκεί, υποθέτω ότι θα μάθει κάποια πράγματα. Είναι λογικό και επόμενο να έρθει και αυτός αντιμέτωπος με τα μυστικά του παρελθόντος και να έχει τις σύγκρουσης του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή προδίδει την Ελισάβετ και η ηγουμένη την διώχνει

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης δεν ξέρει πως η Ελισάβετ είδε το θάνατο της μητέρας της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Κασσιανή και Ελισάβετ έρχονται κοντά

Δεν έχει προχωρήσει τόσο το σενάριο ώστε να ξέρω πότε και με ποιον τρόπο θα συμβεί αυτό, ούτε πια από τα μυστικά θα αποκαλυφθούν

Σίγουρα ανάμεσα σε αυτά θα είναι και η σχέση της γυναίκας του με τον Καστρινό

Πιθανόν. Δεν είμαι όμως σε θέση να το γνωρίζω ακόμη. Ξέρετε φανταζόμαστε κι εμείς κάπως την εξέλιξη ενός χαρακτήρα, για να έρθει στη συνέχεια ο σεναριογράφος και να μας εκπλήξει είτε θετικά είτε αρνητικά.

Ο Λευτέρης συμμαχεί με τον Πέτρο για να σώσει την κόρη του. Πως εξελίσσεται αυτή η μεταξύ τους σχέση;

Προσπαθεί να συμμαχήσει με τον Πέτρο, αλλά δεν έχει πολλά περιθώρια για να πάει τα πράγματα πιο πέρα. Δεν ευνοούν οι συνθήκες έτσι όπως εξελίσσονται τα γεγονότα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ πέφτει σε κατάθλιψη

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα κοντά στον θάνατο

Δεν είναι μία συμμαχία που ευοδώνεται για να πω ότι μαζί θα προσπαθήσουν να βγάλουν την Ελισάβετ από το μοναστήρι. Ο καθένας τραβιέται σε δικά του προβλήματα.

Βασανίζεται όμως από ενοχές που η κόρη του αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια.

Έχει μεγάλες ενοχές. Σιγά-σιγά γίνεται και χειρότερα όσο υποπτεύεται ότι υπάρχουν κι άλλα μυστικά της κόρης του, που δεν του τα έχει εκμυστηρευτεί, τα οποία την έχουν βασανίσει και την ώθησαν στην ουσία στην απόφαση της να κλειστεί στο μοναστήρι. Στις δυσκολίες του παιδιού του αυτός ήταν απών.

Άρα κάποια στιγμή θα μάθει και για την κακοποίηση της…

Υποθέτω ότι κάποια στιγμή θα το μάθει. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει.

Χρεώνεται ως προσωπική του αποτυχία την επιλογή της κόρης του για να γίνει μοναχή

Ναι, ένα μεγάλο κομμάτι το εκλαμβάνει ως δική του ευθύνη και προσωπική του αποτυχία. Και δεν μπορεί να αποδώσει ευθύνες σε ένα μικρό παιδί, ούτε σε άλλους.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα φτάσει στα άκρα

Μαύρο-Ρόδο-Λευτέρης-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης βάζει μπροστά το μοχθηρό σχέδιο για Σταυρίνο-Γιάννα

Έχει την αυτογνωσία να καταλάβει ότι δεν ενέργησε όπως έπρεπε, για να υποδείξει κάτι τέτοιο. Βολεύτηκε σε εκείνη τη φάση με την αποχώρηση της κόρης του, διότι τον άφησε ελεύθερο στην προσωπική του ζωή. Δεν ήθελε αυτή την εξέλιξη, αλλά δεν έκανε και τίποτα δραστικό για να την αποτρέψει.

Αν είχατε την δυνατότητα να γράψετε εσείς το σενάριο, πώς θα θέλατε να κινηθεί ο ήρωας σας;

Αν είχα αυτή τη δυνατότητα, θα ήμουν σεναριογράφος. Δεν έχω τέτοιες ικανότητες. Εγώ προσπαθώ να είμαι συνεπής στην εξέλιξη του χαρακτήρα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα έχει υποστεί άγρια κακοποίηση

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ανακαλύπτει τα βαθιά μυστικά της Πολυξένης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος ματώνει την καρδιά της Ελισάβετ

Ακόμα και τα πράγματα που μου φαίνονται κάπως ψάχνω να βρω δικαιολογίες μέσα μου για να τα στηρίξω υποκριτικά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close