Μαύρο Ρόδο : Η Φιλαρέτη Ανοίγει την καρδιά της στην Αυξεντία

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η  Φιλαρέτη Ανοίγει την καρδιά της στην Αυξεντία.

Μάλιστααααααα

Η Φιλαρέτη λέει τα μυστικά της στην Αυξεντία. Η περιπέτεια της Ελισάβετ και ο κίνδυνος να χάσει την κόρη του έχουν φέρει το Λευτέρη στα όρια του.

Πλέον είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει την καρδιά του και πληγωμένος από την Πολυξένη ξεσκεπάζει τα ψέματα της ένα προς ένα. Αυτή από τη μεριά της ξαφνιάζεται αλλά τα παίζει όλα για όλα σε μια ύστατη προσπάθεια να αντιστρέψει το κλίμα.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Σκοτώνουν την Νατάσα

Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη Ανοίγει την καρδιά της στην Αυξεντία

Αυτή τη φορά όμως δεν τα καταφέρνει. Ο Λευτέρης έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του και της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν. Την ίδια στιγμή ο Μπόγρης βρίσκει τα στοιχεία που έψαχνε για το παρελθόν της Ηγουμένης και τα μοιράζεται με την Κασσιανή βάζοντας μπροστά την πλεκτάνη που στήνουν εναντίον της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος μπουκάρει στο μαγαζί του Καστρινού και γίνεται το σώσε

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος εμφανίζεται στην κηδεία και προκαλεί οργή

Πράγματι πολύ γρήγορα η Φιλαρέτη έρχεται ξανά σε δύσκολη θέση και πλέον δεν έχει άλλη επιλογή από το να μοιραστεί τα μυστικά της προηγούμενης ζωής της με την Αυξεντία, αναζητώντας στήριξη. Έπειτα πηγαίνει να αντιμετωπίσει την Κασσιανή πρόσωπο με πρόσωπο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close