Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Θέμης-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Βίκος εμφανίζεται στην κηδεία και προκαλεί οργή. 

Κάποιος να κρατήσει τον Θέμη παιδιά, γιατί θα έχουμε άλλα πάλι…

Άγρια συμπλοκή: Ο Βίκος σημαδεύει με όπλο τον Θέμη

Το μαύρο ρόδο από Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 10:40 επιστρέφει στην κανονική ροή του προγράμματος του mega επιφυλάσσοντας μια ακόμα πιο συγκλονιστική συνέχεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTv, ο Βίκος δεν μπορεί να διαχειριστεί το θάνατο της Αγγελικής και πηγαίνει οπλισμένος και μεθυσμένος στο μαγαζί του Θέμη.

Παράλληλα, μια γυναίκα από το παρελθόν ξαναμπαίνει στη ζωή του πρώτου. Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια πρόκειται να δούμε πολλές εξελίξεις που έχουν άμεση σχέση με το θάνατο της Αγγελικής η οποία έπεσε θύμα μετά την εντολή του Βίκου να σκοτώσουν τον Πέτρο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα Διαλύεται και ζητά εκδίκηση

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Μανιασμένος από έρωτα θέλει να σκοτώσει

Όλα αρχίζουν όταν ο Θέμης ενημερώνεται για το δυσάρεστο νέο. Ο ίδιος προσπαθεί να αντιμετωπίσει αυτή την νέα πραγματικότητα αλλά δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Μπροστά στο άψυχο σώμα της συζύγου του λυγίζει.

Απαιτεί εξηγείς και ορκίζεται εκδίκηση. Ανάλογα πράττουν και ο Πέτρος με την Αλεξία που βρίσκονταν μπροστά στην δολοφονία της μητέρας τους και είναι πεπεισμένοι πως για το τραγικό συμβάν ευθύνονται ο πατέρας τους, ο Βίκος και η κόντρα που έχουν τα τελευταία χρόνια.

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Η Ελισάβετ στην αποθήκη παραδέχεται τον έρωτά της

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο ρόδο : Η Σίσσυ εισβάλει στη σειρά για να τα φέρει όλα τούμπα

Στην κηδεία της Αγγελικής όλοι είναι παγωμένοι και προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Μέχρι που εμφανίζει το Βίκος ο οποίος προκαλεί την οργή των περισσότερων και κυρίως της Αλεξίας.

Λίγο αργότερα στο μαγαζί ο Λουκάς κάνει μια τρυφερή έκπληξη στο Θέμη θέλοντας να του συμπαρασταθεί με τον τρόπο του και ανεβάζει την ψυχολογία του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αλλάζει ο Θέμης μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία δίνει σημαντικές συμβουλές στην Ελισάβετ

Το ευχάριστο κλίμα όμως δεν διαρκεί πολύ καθώς εμφανίζεται ο Βίκος ο οποίος είναι οπλισμένος και μεθυσμένος. Ο Θέμης είναι ιδιαίτερα εριστικός απέναντι του ρωτώντας των ευθέως αν πήγε να σκοτώσει και εκείνον εκτός από την Αγγελική.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη προσεύχεται για την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρχίζει να εμπιστεύεται τον Πέτρο

Ο Βίκος με επιθετικό ύφος του ξεκαθαρίζει ότι θα σκότωνε οποιονδήποτε ήταν εμπόδιο στα σχέδια του και στην ευτυχία του αλλά σίγουρα ποτέ τη γυναίκα που αγαπούσε περισσότερο από τον ίδιο του τον εαυτό. Τα παραπάνω λόγια εξοργίζουν τον Θέμη όποιος δεν αργεί να τραβήξει το όπλο του όπως αντίστοιχα και ο Βίκος.

Οι δύο άντρες σημαδεύουν ο ένας τον άλλον προκαλώντας αναστάτωση στους παρευρισκόμενους και οι οποίοι φοβούνται μην τυχόν γίνει κι άλλο φονικό. Ο Βίκος και ο Θέμης ρίχνουν πυροβολισμούς στον αέρα και σημειώνεται άγρια συμπλοκή ανάμεσα τους η οποία λήγει με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στα χέρια του Θέμη

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος σκοτώνει και άλλον Καστρινό;

Λίγες μέρες μετά μια μυστηριώδης γυναίκα εμφανίζεται στη ζωή του Βίκου. Πρόκειται για παλιά του γνώριμη με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση στο παρελθόν και πλέον εργάζεται κρυφά στην αστυνομία. Η παρουσία της στην ζωή του αδίστακτου άντρα πρόκειται να παίξει καθοριστικό ρόλο από δω και πέρα καθώς έχει ανοίξει πολλά μέτωπα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 44 , 45 , 46

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close