Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα παρακαλάει τον Βίκο για να βοηθήσει την Αγγελική

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Κύρα παρακαλάει τον Βίκο για να βοηθήσει την Αγγελική.

Μάλιστα κυρία Κύρα κάτι άλλο;; Καμιά τυρόπιτα;;;

Ο καυγάς του Σαράντου με τον Γιώργο απειλεί να φέρει στο φως κρυμμένα μυστικά κι μία αλήθεια που ο Σταυρινός παλεύει χρόνια να ξεχάσει. Ο Λευτέρης στρέφεται στον Πέτρο με ένα παράξενο αίτημα όμως η Πολυξένη φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο φόνος που έκρυψαν οι καλόγριες του μοναστηριού

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Φίλοι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Μανώλης θα αποκαλύψει τα μυστικά του μοναστηριού;

Ο Βίκος πιέζει την Αγγελική να πάρει δραστικές αποφάσεις και η Τασούλα άθελά της μαθαίνει για μία αλήθεια που την σοκάρει. Η Κύρα συναντά τον Βίκο σε μία προσπάθεια μεσολάβησης για να βοηθήσει την Αγγελική.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος θα τσακωθεί άσχημα με τους φίλους του

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συναντιέται με την Ελισσάβετ στο δωμάτιο της

Στο μαγαζί του Θέμη εμφανίζεται ένα νέο πρόσωπο που φαίνεται πως έχει κάποια σχέση με τον με την Γερακιανή. Ενώ η παρέα αναχωρεί ο Πέτρος μένει στο χωριό με πρόφαση της εργασίες στο μοναστήρι, θα προσπαθήσει όμως και πάλι να προσεγγίσει την Ελισσάβετ;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισσάβετ αλλάζει τον Πέτρο

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Πως απο φίλοι έγιναν εχθροί ο Θέμης και ο Βίκος;

Η Ελισάβετ αποφασίσει να φύγει μέσα στη νύχτα για το μοναστήρι με το Γεράσιμο, ο Λευτέρης όμως θα της χαλάσει τα σχέδια. Ο Γιώργος έρχεται σε σύγκρουση με τον Σταυρινό σχετικά με την στάση του απέναντι στον Σαράντο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close