Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Φίλοι

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Πέτρος θα τσακωθεί άσχημα με τους φίλους του.

Καλά βρε Πέτρο γιατί;;

Ο Λευτέρης στρέφεται πονηρά στον Πέτρο με ένα παράξενο αίτημα, όμως η Πολυξένη φαίνεται πως κρύβει έναν άσσο στο μανίκι της. Ο Βίκος πιέζει ασφυκτικά την Αγγελική για να πάρει γρήγορα τις δραστικές αποφάσεις για να βγάλουν απο την μέση τον Θέμη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συναντιέται με την Ελισσάβετ στο δωμάτιο της

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισσάβετ αλλάζει τον Πέτρο

Ο Πέτρος έρχεται αντιμέτωπος με τις αντιδράσεις των φίλων του σχετικά με την Ελισάβετ και τσακώνονται άσχημα, η Τασούλα δεν αντέχει να μην αποκαλύψει αυτό που άκουσε από τα παιδιά της για την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ έχει δοκιμαστεί σκληρά στο παρελθόν

Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος βάζει στόχο τις καλόγριες για τον φόνο του πατέρα του

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ έχει δοκιμαστεί σκληρά στο παρελθόν

Η Ελισάβετ αποφασίσει να φύγει μέσα στη νύχτα για το μοναστήρι με τον Γεράσιμο, ο Λευτέρης όμως θα της χαλάσει τα σχέδια και δεν θα έρθουν τα πράγματα όπως τα περίμεναν. Ο Γιώργος έρχεται σε σύγκρουση με τον Σταυρινό σχετικά με την στάση του απέναντι στον Σαράντο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 6 , 7 , 8

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισσάβεt

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Πως απο φίλοι έγιναν εχθροί ο Θέμης και ο Βίκος;

Ακόμη μια προκλητική κίνηση του Σαράντου θα δημιουργήσει νέες εντάσεις με τον Γιώργο, ο Λευτέρης ζητάει από την ηγουμένη μία μεγάλη χάρη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το σχέδιο της Αγγελικής και του Βίκου για να σκοτώσουν τον Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός δεν είναι ανάπηρος – Τα ένοχα μυστικά του

Ενώ η παρέα του Πέτρου αναχωρεί μετά τον έντονο τσακωμό, ο Πέτρος θα μείνει στο χωριό με πρόφαση της εργασίες στο μοναστήρι, Θα προσπαθήσει όμως και πάλι να προσεγγίσει την Ελισσάβετ;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close