Μαύρο Ρόδο: Ο φόνος που έκρυψαν οι καλόγριες του μοναστηριού

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον φόνο που έκρυψαν οι καλόγριες του μοναστηριού.

Ωχ ωχ ωχ τι θα δούμεε…

Το Μαύρο Ρόδο επιστρέφει απόψε (10/10) με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο θα αποκαλυφθεί πλέον ξεκάθαρα τι συνέβη πριν από όλα αυτά τα χρόνια με τον πατέρα του Σαράντου και ποιος είναι ο ρόλος που έχουν παίξει οι καλόγριες.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Μανώλης θα αποκαλύψει τα μυστικά του μοναστηριού;

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή θα κάνει τα πάντα για να κλέψει τη θέση της Ηγουμένης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος θα τσακωθεί άσχημα με τους φίλους του

Η Ηγουμένη Φιλαρέτη, πλησιάζει την αδερφή Αυξεντία (δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε για την ηθοποιό που την υποδύεται) προκειμένου να της μιλήσει για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον Σαράντο. «Ήθελα να σου μιλήσω για τον Σαράντο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισσάβετ αλλάζει τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Οι χαρακτήρες των ηθοποιών

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ έχει δοκιμαστεί σκληρά στο παρελθόν

Με προβληματίζει η συμπεριφορά σου απέναντί του. Φοβάμαι ότι είσαι αρνητική απέναντί του για προσωπικούς λόγους. Αυτοί οι λόγοι όμως δε θα σε αφήνουν να πάρεις τον δρόμο της αγάπης και της συγχώρεσης.

Θα σε παρακαλέσω να φτιάξεις ένα πρόσφορο για τον πατέρα του τον Στέλιο, ως δέηση», της λέει χαρακτηριστικά. Τα λόγια της αυτά φέρνουν στο μυαλό της αδερφής Αυξεντίας μνήμες από εκείνο το βράδυ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 6 , 7 , 8

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Πως απο φίλοι έγιναν εχθροί ο Θέμης και ο Βίκος;

Ο πατέρας του Σαράντου κυνηγούσε την Άννα για να τη βιάσει. Το κοριτσάκι τον έσπρωξε και καρφώθηκε πάνω σε μία τζουγκράνα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το σχέδιο της Αγγελικής και του Βίκου για να σκοτώσουν τον Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός δεν είναι ανάπηρος – Τα ένοχα μυστικά του

Αμέσως έτρεξε στο μοναστήρι για να βρει τη θεία της και με τη σειρά τους, η αδερφή Αυξεντία μαζί με την τότε Ηγουμένη, βρήκαν τον πατέρα του Σαράντου και έκρυψαν το πτώμα για να μην κατηγορηθεί το παιδί για τίποτα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close