Μαύρο-Ρόδο-Πολυξένη-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Πολυξένη θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Ελισάβετ εκτός.

Τι κάνεις ρε Πολυξένηηη…

Ο Λευτέρης παίρνει δραστικά μέτρα μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του κι ετοιμάζει τη διαθήκη του, στο «Μαύρο Ρόδο», προκαλώντας την έκπληξη της Πολυξένης.

Ο Λευτέρης είναι αποφασισμένος να αφήσει την περιουσία του στην Ελισάβετ, τη μονάκριβη κόρη που τόσο πολύ αγαπά. Μπορεί οι δυο τους να είχαν διαφωνίες, αλλά θέλει η περιουσία του να περάσει στα χέρια της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή καίει την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης δεν ξέρει πως η Ελισάβετ είδε το θάνατο της μητέρας της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης τεστάρει τον Παράσχο

Αυτό, όμως, προκαλεί μεγάλο σοκ στην Πολυξένη, η οποία λιγουρεύεται την περιουσία του Λευτέρη εδώ και αρκετό καιρό. Η αδίστακτη γυναίκα σε καμία περίπτωση δε θέλει η κληρονομιά του άντρα της να περάσει στην Ελισάβετ, αφού θα πάει όλη στις μοναχές.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το ερωτικό ραβασάκι του Πέτρου στην Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Πολυξένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος επιστροφής της Γιάννας

Έτσι, θα κάνει τα πάντα για να του αλλάξει γνώμη και θα προσπαθήσει να τον πείσει ότι δεν είναι καλή κίνηση να τα αφήσει στην Ελισάβετ, αφού αναμένεται να χριστεί σύντομα μοναχή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει επίθεση στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο : Η εξομολόγηση του Μιχάλη σοκάρει την Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της

Η Πολυξένη ξέρει ότι η περιουσία του Λευτέρη θα πάει χαμένη αν την κληρονομήσει η νεαρή Ελισάβετ, στο «Μαύρο Ρόδο». Αντιθέτως, θέλει εκείνη κι η δική της κόρη να πάρουν την κληρονομιά, αφού εκείνη δεν έχει απολύτως τίποτε.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Νατάσα ακυρώνει τον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο μητροπολίτης σκοτώνεται με τον Πέτρο

Σύμφωνα με το youfly, θα καταφέρει να αλλάξει γνώμη στον Λευτέρη ή σύντομα ο άντρας θα καταλάβει τι γυναίκα έχει δίπλα του; Η συνέχεια αναμένεται καθηλωτική!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close