Μαύρο-Ρόδο-Γιάννα

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος επιστροφής της Γιάννας.

Βρε την καημένη…πως κατάφερε να μπλέξει έτσι…

Μπορεί να είναι ένα από τα πρόσωπα του Μαύρου Ρόδου, που δεν συμπαθεί και τόσο το τηλεοπτικό κοινό, μιας και ο χαρακτήρας του είναι σκληρός και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει, θα πατήσει με λίγα λόγια επί πτωμάτων για τους σκοπούς του, όπως έκανε και με τον Σαράντο, όμως κατά βάθος είναι δυστυχισμένος.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει επίθεση στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος επιστροφής της Γιάννας

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος αρπάζει και φιλάει την Ελισάβετ και εκείνη ανταποκρίνεται

Ο λόγος για τον κοινοτάρχη Μπόγρη, ο οποίος μπορεί προς τα έξω να δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, αλλά στην πραγματικότητα είναι βαθιά πληγωμένος, και στα επόμενα επεισόδια θα έρθει αντιμέτωπος με την γυναίκα που του ράγισε την καρδιά, και τον άφησε λίγα χρόνια πριν, με την Γιάννα!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Νατάσα ακυρώνει τον Πέτρο

Η Γιάννα προκειμένου να ξεφύγει από τον Καστρινό και τους άνδρες του, εγκατέλειψε για πάντα την Πάτρα και γύρισε στην Γερακιανή, δίνοντας μεγάλη χαρά στην οικογένειά της, που μετά την φυγή της ήταν βαθιά στεναχωρημένη. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως θα έρθει η στιγμή που ο Μπόγρης θα την δει ξαφνικά μπροστά του και θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο μητροπολίτης σκοτώνεται με τον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει εντολή θανάτου για το Βίκο

Θα της ζητήσει εξηγήσεις για το διαζύγιό τους, και τον λόγο που τον εγκατέλειψε τότε, μιας και όλοι θεωρούν πως αυτός της έκανε κάτι και τον εγκατέλειψε, όμως οι απαντήσεις που θα πάρει δεν θα τον καλύψουν ιδιαίτερα!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close