Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει επίθεση στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Πέτρος κάνει επίθεση στην Ελισάβετ.

Δες εδώ κόλλημα…

Τον Σαράντο τον βασανίζει έντονα πιο μυστικό κρύβει η Παλιόβρυση, την ώρα που ο Παράσχος ενημερώνει τον Βίκο για κάθε κίνηση του Καστρινού.

Η Αγγελική έρχεται ξανά κοντά με την Κυρά και η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ στη μονή δεν θα ταράξει μόνο την ίδια αλλά θα δημιουργήσει και ερωτηματικά στην Κασσιανή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος αρπάζει και φιλάει την Ελισάβετ και εκείνη ανταποκρίνεται

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος αρπάζει και φιλάει την Ελισάβετ και εκείνη ανταποκρίνεται

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της

Από την άλλη ο Μπόγρης θα μιλήσει στην Ηγουμένη για τα μεγαλοπήβολα σχέδια για την Γερογιάννη και το σχέδιο που έχει στο μυαλό του για να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια.

Δε βρίσκει και όμως συμφωνεί την ηγουμένη που του λέει ότι θα μιλήσει στον μητροπολίτη παράλληλα η Πολυξένη ακούει την ψεύτικη διαθήκη που ετοιμάζει ο Λευτέρης εννοώ Σταυρινός εξομολογείται στην Γιάννα ότι δεν της έχει πει τόσα χρόνια ο Πέτρος Ζητάει από την Ελισάβετ μια απάντηση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Νατάσα ακυρώνει τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο μητροπολίτης σκοτώνεται με τον Πέτρο

Ο Θέμης δείχνει να μην πείθεται από τις εξηγήσεις του Παράσχου και της ζητάει να ανακαλύψει περισσότερα για το ταξίδι της Αγγελικής στο Παρίσι. Η Όλγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιάνη, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδια του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει εντολή θανάτου για το Βίκο

Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 20 , 21 , 22

Η Γιάννα με τον Σταυρίνο θυμούνται με συγκίνηση τα παλιά και η Ηγουμένη κάνει μία προσωπική εξομολόγηση στην Ελισάβετ για να σιγουρευτεί ότι είναι πραγματικά έτοιμη για την κουρά της.

Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια του Μανώλη ενώ στη συνάντηση του Θέμη και του Βίκου η σύγκρουση τους παίρνω επικίνδυνη τροπή. Η Αλεξία έρχεται πρώτη φορά σε ουσιαστική επαφή με τη δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο. Ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωση του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη εξομολογείται στην Ελισάβετ για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της

Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη εξομολογείται στην Ελισάβετ για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: H Εξομολόγηση της Ελισσάβετ για το φιλί

Μέσα σε όλα αυτά, η Αυξεντία με τη βοήθεια του Μανώλη θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την εκταφή του Διακοσάββα. Ίσως όμως να είναι ήδη αργά καθώς ο Σαράντος έχει αποφασίσει να ψάξει καλά την Παλιόβρυση. Η συνάντηση του Πέτρου με τον Μητροπολίτη δεν θα έχει το περιεχόμενο που περιμένει. Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κουρά της. Ο Πέτρος κάνει μία νέα επίθεση αγάπης στην Ελισάβετ.

Μαύρο Ρόδο: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 7/11/2022 ως 9/11/2022.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 16  στις 7/11/2022

Επεισόδιο 16

Κυριακή

Ο Πέτρος πείθεται από τον πατέρα του να υπογράψει για την αδειά του μαγαζιού. Η Αγγελική απογοητεύεται και η Κύρα για ακόμα μία φορά ασκεί κριτική. Ο Βίκος προσπαθεί να καταλάβει ποιος βρίσκεται πίσω από την απόκρυψη και δίνει ραντεβού με την Αλεξία για να μιλήσουν και εκείνη ξαφνιάζεται. Η Ελισάβετ έχει κρυφτεί στο ξωκλήσι και όλοι την ψάχνουν γιατί πρέπει να επιστρέψει στο μοναστήρι για την χειροτονία της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έτσι μαθαίνει η Ηγουμένη πως ο Βίκος είναι ο γιος της

Μαύρο-Ρόδο-Αυξεντία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βλέπει τον Πέτρο με την Ελισάβετ να φιλιούνται

Εντωμεταξύ η Γιάννα συναντιέται τυχαία με τον Γιώργο στο δρόμο και εκείνος την ρωτάει γιατί τον εγκατέλειψε στο παρελθόν. Η απάντηση της όμως δεν τον ικανοποιεί. Ο Σαράντος ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για το διαγωνισμό, την ώρα που η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι και ο μητροπολίτης με την ηγουμένη της μιλούν για την επικείμενη χειροτονία της. Η αντίδραση της όμως δεν είναι αυτή που περιμένουν.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 17  στις 7/11/2022

Επεισόδιο 17

Δευτέρα

Η Αγγελική είναι οργισμένη με τον Θέμη γιατί κατάφερε να πείσει τον Πέτρο να υπογράψει για το καινούργιο μαγαζί. Από την άλλη, η ηγουμένη ανακοινώνει στην Ελισάβετ ότι έφτασε η ώρα για την χειροτονία της. Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι και αποφάσισε να γυρίσει στην Γερακιανή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυξεντία και Μανώλης ξεθάβουν τον Διακοσάββα

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: Ο Θέμης πιάνει στα πράσα Βίκο-Κύρα

Ο Μανώλης και η Ευτυχία αναστατώνονται με κάτι που ανακαλύπτουν στη βαλίτσα της κόρης τους και η Αλεξία αποφασίζει να συναντήσει τον Βίκο από κοντά για να δει με ποιον μιλάει κρυφά η μητέρα της. Ο Σαράντος πείθει τον Μπόγρη για να αποσύρει την μήνυση. Η Αυξεντία μαθαίνει για το φιλί ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισάβετ, ενώ ο μητροπολίτης παραμένει σκεπτικός για την χειροτονία της Ελισάβετ.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 18  στις 8/11/2022

Επεισόδιο 18

Τρίτη 

Η αποκάλυψη της Ελισάβετ για τον Πέτρο ταράζει την Αυξεντία όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία του Σαράντου στο μοναστήρι την ώρα της συνομιλίας τους, ταράζεται ακόμα περισσότερο. Η Αλεξία βλέπει για πρώτη φορά τον Βίκο. Ο Μανώλης κι Ευτυχία αναστατώνονται από την απάντηση που τους δίνει η κόρη τους γι’ αυτό που κρύβει στην βαλίτσα της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο λόγος που η Αυξεντία δεν έγινε Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης δεν ξέρει πως η Ελισάβετ είδε το θάνατο της μητέρας της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αποκάλυψη της Αλεξίας πριν τον θάνατο της

Ο Σταυρινός προσπαθεί να καταλάβει τα σχέδια του αδερφό του για εκείνον. Ο Πέτρος καταφέρνει να μπει νύχτα στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ μου αρέσεις δεν θέλω να σε χάσω από τη ζωή μου της λέει δείχνοντας έτοιμος να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Η Ελισάβετ θα νιώσει ξανά πως κινδυνεύει η χειροτονία της και πρέπει να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις της ηγουμένης.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 19  στις 9/11/2022

Επεισόδιο 19

Τετάρτη 

Ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ ζητάει συγχώρεση από την ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του. Ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με τον Θέμη και την Αγγελική. Η Αλεξία στεναχωριέται με το διαζύγιο των γονιών της και ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τον Πέτρο και την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα εκδικηθεί για τον φόνο της Αλεξίας

Μαύρο-Ρόδο-Ηγουμένη-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης δεν ξέρει πως η Ελισάβετ είδε το θάνατο της μητέρας της

Ο Μανώλης με την Ευτυχία ανησυχούν για το μέλλον της κόρης τους και θέλουν να την προστατέψουν. Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του, η οποία αναμένεται να προκαλέσει σεισμό. Η Πολυξένη δεν ενθουσιάζεται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Ο Θέμης ανακαλύπτει μία φωτογραφία που του δημιουργεί υποψίες για τη γυναίκα του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close