Μαύρο Ρόδο: Ο μητροπολίτης σκοτώνεται με τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο μητροπολίτης σκοτώνεται με τον Πέτρο.

Βρε όλοι εναντίον αυτού του παιδιού πάνε έλεος…

Η παρουσία του Πέτρου στο μοναστήρι ξύπνα ξανά τα συναισθήματά της Ελισάβετ αλλά και τις αμφιβολίες της ηγουμένης γύρω από την κουρά της. Μετά από μία κουβέντα με τον Μητροπολίτη η κοπέλα μαθαίνει ότι δεν κρίνεται ακόμη έτοιμη να λάβει το μοναχικό χάρισμα.

Ο Πέτρος καταφέρνει να μπει κρυφά στη μονή και να φτάσει μέχρι την Ελισάβετ, η οποία ταράζεται πολύ όταν τον βλέπει μπροστά της. Μετά από όσα έγιναν επέστρεψε στο μοναστήρι για να ηρεμήσει και να βρει ξανά τον εαυτό της, όμως η σκέψη του συνεχίζει να τη βασανίζει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει εντολή θανάτου για το Βίκο

Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 20 , 21 , 22

Τώρα που τον βλέπει μπροστά της, παγώνει και δεν ξέρει πως αντιδράσει. Τη συνάντηση του όμως παρακολουθεί και η Κασσιανή, η οποία ξαφνιάζεται. Η παρουσία του Πέτρου εκεί και η κουβέντα που δείχνει να έχει με την Ελισάβετ της δημιουργούν ένα σωρό ερωτηματικά, αλλά δεν ξέρει πως θα πάρει τις απαντήσεις…

Την ίδια στιγμή, ο Μπόγρης έρχεται να μιλήσει στην ηγουμένη για να της εξηγήσει τα μεγαλεπίβολα σχέδια που έχει για την Γερακιανή. Έχει καταστρώσει στο μυαλό του ένα πλάνο που θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο στην περιφέρεια, χρειάζεται όμως την τήρηση της εκκλησίας και της μονής για να τα καταφέρει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη εξομολογείται στην Ελισάβετ για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της

Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη εξομολογείται στην Ελισάβετ για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: H Εξομολόγηση της Ελισσάβετ για το φιλί

Η Φιλαρέτη δεν κρύβει τις αντιρρήσεις της… Τα όσα της λέει ο κοινοτάρχης είναι ξένα στα αυτιά της παρ’ όλα αυτά του υπόσχεται πως θα μιλήσει στο μητροπολίτη. Eκείνος όμως, δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Aντίθετα, προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή ξέροντας την επιρροή που έχει στον Χρυσόστομο.

Χωρίς να γνωρίζει ότι ο Πέτρος έχει επιστρέψει στη Γερακιανή για να πάρει επιτέλους μία απάντηση από την Ελισάβετ, η Όλγα ετοιμάζεται να πάει στο χωριό για να του κάνει έκπληξη. Όμως, πολύ γρήγορα θα καταλάβει ότι το μυαλό του δεν είναι εκεί σε εκείνη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έτσι μαθαίνει η Ηγουμένη πως ο Βίκος είναι ο γιος της

Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη εξομολογείται στην Ελισάβετ για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυξεντία και Μανώλης ξεθάβουν τον Διακοσάββα

Είναι προφανές ότι τον Πέτρο κάτι τον απασχολεί όμως δεν το μοιράζεται με τους φίλους του και αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει να τους ανησυχεί και να τους εκνευρίζει. Τόσο η Όλγα όσο και ο Φραγκίσκος τα βάζουν μαζί του που δεν τους ανοίγετε όμως εκείνος δεν μπορεί να τους μιλήσει.

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: Ο Θέμης πιάνει στα πράσα Βίκο-Κύρα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο λόγος που η Αυξεντία δεν έγινε Ηγουμένη

Η Ελισάβετ του ξεκαθάρισε πως είναι αφιερωμένη στον Θεό και αυτό είναι κάτι που αδυνατεί να διαχειριστεί. Την ίδια στιγμή στη μονή η ηγουμένη διαβλέπει τους προβληματισμούς της Ελισάβετ και αποφασίζει να της κάνει μία προσωπική εξομολόγηση ώστε να σιγουρευτεί πως είναι πραγματικά έτοιμη για την κουρά της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αποκάλυψη της Αλεξίας πριν τον θάνατο της

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα εκδικηθεί για τον φόνο της Αλεξίας

Εκείνη φροντίζει πλέον να δίνει τις σωστές απαντήσεις, ώστε να λάβει το μοναχικό χρίσμα, με την ελπίδα ότι τότε οι φωνές της καρδιάς της θα σωπάσουν οριστικά.

Ακόμα και μπροστά στον μητροπολίτη εξομολογείται τα όσα έγιναν με τον Πέτρο, όμως πάλι δεν θα καταφέρει να πει όλη την αλήθεια προκειμένου να ξεκαθαριστούν τα πράγματα και να καταλήξει σε μία απόφαση για την κουρά της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης δεν ξέρει πως η Ελισάβετ είδε το θάνατο της μητέρας της

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βλέπει τον Πέτρο με την Ελισάβετ να φιλιούνται

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα βάλει την Όλγα για ένα νέο σκοτεινό σχέδιο

Ο Χρυσόστομος συναντιέται με τον Πέτρο ο οποίος φυσικά εκπλήσσεται. Κι ενώ θεωρεί πως η κουβέντα τους θα έχει να κάνει με τη μονή βρίσκεται ξαφνικά στην δύσκολη θέση να απαντά σε ένα σωρό ερωτήσεις γύρω από τη σχέση του με την Ελισάβετ.

Μετά από όλα αυτά εκείνη κρίνετε ανέτοιμη να λάβει το χρίσμα και η κουρά της αναβάλλεται. Κι ενώ προσπαθεί να το διαχειριστεί για άλλη μια φορά με τα αισθήματα της, σύμφωνα με το 7Μέρεςtv, ο Πέτρος επισκέπτεται ξανά και της εκδηλώνει ακόμα πιο έντονο τρόπο την αγάπη του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close