Μαύρο-Ρόδο-Πολυξένη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Πολυξένη θα πληρώσει για το έγκλημα που έκανε.

Θα πέσει κάγκελο λέτε;;

Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται εάν η Πολυξένη θα πληρώσει για τον θάνατο της Ισμήνης, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Η μητέρα της Ελισάβετ πέθανε ακαριαία, ύστερα από ένα απότομο σπρώξιμο της Πολυξένης, πάνω σε έναν καυγά.

Η άτυχη γυναίκα χτύπησε το κεφάλι της στο μάρμαρο και σκοτώθηκε, μπροστά στα μάτια της μικρής της κόρης. Έκτοτε, ο πατέρας της παντρεύτηκε την Πολυξένη και έζησαν όλοι μαζί, στο ίδιο σπίτι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος κάνει το επόμενο χτύπημα σε Ελισάβετ και Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης χωρίζει την Πολυξένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλη η αλήθεια για την ζωή του Βίκου

Η Ελισάβετ δε μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει αυτό το γεγονός. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κατάφερε να συγχωρήσει τον πατέρα της.. Θα έρθει λύτρωση για την ηρωίδα που έχασε ξαφνικά την μητέρα της;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θρήνος σπαραγμός και εκδίκηση στα επόμενα επεισόδια

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα πληρώσει για το έγκλημα που έκανε

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ μαζί στα δύσκολα

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, στο περιοδικό TiVi, απαντώντας για το εάν η Πολυξένη θα τιμωρηθεί για τον θάνατο της Ισμήνης ή όχι, στο Μαύρο Ρόδο. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σκάει βόμβα – Η Ηγουμένη μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι γιος της

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη απειλεί τον Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ανατροπή – Ποια σκοτώθηκε Αγγελική ή Αλεξία;

«Κάθε έγκλημα έχει μια τιμωρία, ακόμα κι αν είναι από αμέλεια. Δεν ξέρω πότε ή με ποιον τρόπο, αλλά η Πολυξένη λογικά θα πρέπει να πληρώσει».

Όλα δείχνουν πως το μέλλον επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για την γυναίκα που έχει διχάσει πρωταγωνιστές και τηλεθεατές. Οι εξελίξεις αναμένεται να κόψουν την ανάσα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close