Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Πέτρος και Ελισάβετ μαζί στα δύσκολα.

Αχ και θα είναι μαζί 😍😍

Αλλάζουν όλα από τη νέα χρονιά! Ο φόνος της Αγγελικής πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις σε πολλούς ήρωες της σειράς. Πέτρος και Ελισάβετ νιώθουν τύψεις για τον άδικο χαμό της, ο καθένας για το δικό του λόγο. Αυτό το τραγικό γεγονός, όμως, τους ενώνει.

Η οικογένεια Καστρινού ντύνεται στα μαύρα… Η δολοφονία της Αγγελικής όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει τους παγώνει όλους. Ο Θέμης είναι πια σκιά του εαυτού του παρά τα προβλήματα και τις εντάσεις που είχαν στον γάμο τους, η Αγγελική ήταν για εκείνον η γυναίκα της ζωής του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σκάει βόμβα – Η Ηγουμένη μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι γιος της

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ανατροπή – Ποια σκοτώθηκε Αγγελική ή Αλεξία;

Τη στιγμή που την παίρνει στην αγκαλιά του παγωμένη και μέσα στα αίματα, λυγίζει. Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του για να σταθεί δίπλα στα παιδιά του που τον έχουν ανάγκη. Πέρα από τον πόνο όμως στην καρδιά του έχει ριζώσει και η δίψα για εκδίκηση.

Θέλει τον Βίκο νεκρό εδώ και τώρα, και δεν εμπιστεύεται πια τους δικούς του, ούτε καν τον Παράσχο τον οποίο δεν θεωρεί αποτελεσματικό και ούτε καν έμπιστο. Ο Πέτρος είναι καταρρακωμένος από την απώλεια της μητέρας του, καθώς τα τελευταία λόγια που της είχε πει ήταν βαριά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πολυξένη και Θέμης έρχονται κοντά μετά τον φόνο

Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία ρίχνει άκυρο στον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Εντολή δολοφονίας για την Ελισάβετ

Δεν μπορεί να τα βγάλει από το μυαλό του. Τα θυμάται και ο πόνος του γίνεται δυσβάστακτος. Στις δύσκολες στιγμές που περνά η Ελισάβετ είναι δίπλα του. Η νοσηλεία της θείας της τους αφήνει πολύχρονο να είναι μαζί. Άλλωστε και η ίδια η Αυξεντία μπορεί να θεωρεί το νεαρό απειλή για την ανιψιά της, όμως τον εκτιμά, καθώς στο νοσοκομείο έχει την ευκαιρία να δει την τρυφερή του πλευρά.

Και η ίδια η Ελισάβετ, όμως, νιώθει τύψεις από το θάνατο της Αγγελικής και είναι ο Πέτρος αυτός που μέσα στον πόνο του προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Η μοίρα σφραγίζει την σχέση τους ειδικά τη σχέση ειδικά τη στιγμή της δολοφονίας.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο θάνατος που θα ενώσει τους πάντες

Η Ελισάβετ νιώθει πως τα αισθήματα της για τον Πέτρο την οδήγησαν στο κακό και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Ο Πέτρος όμως προσπαθεί να της εξηγήσει πως η ίδια δεν φταίει σε τίποτα. Πως ότι έκανε δεν το έκανε από κακία αλλά από αγάπη. Γιατί όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί η ίδια, εκείνος το έχει πια καταλάβει πως η Ελισάβετ τον αγαπάει επίσης!

Μόνο αυτό αποδεικνύει η στάση της τη μέρα που έφυγε από τη ζωή η μητέρα του… Πέτρος και Ελισάβετ προσπαθούν να είναι διακριτικοί, αλλά η σχέση τους έχει αρχίσει να διαρρέει. Όλες πια οι μοναχές γνωρίζουν για την αδυναμία της στο νεαρό αρχιτέκτονα και η εκ νέου αναβολή της κουρά της δεν τις εκπλήσσει…

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα δεχτεί πισώπλατο χτύπημα

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Λούκας και Παράσχος σε σύγκρουση

Η Ελισάβετ προσφέρει παρηγοριά στον πληγωμένο Πέτρο κι εκείνος της μαθαίνει πως το να απολαμβάνει τη ζωή δεν είναι αμαρτία. Όμως μην περιμένετε να ολοκληρώσουν άμεσα τον έρωτά τους… Αυτό θα γίνει πολύ αργότερα.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, προς το παρόν απολαμβάνουν την αγάπη τους. Για την Ελισάβετ, άλλωστε, το να αφήνει τα μαλλιά της ελεύθερα ή να φορά κάτι πέρα από μαύρο είναι μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Σιγά, σιγά θα τη δούμε να μεταμορφώνεται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close