Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε όλη την αλήθεια για την ζωή του Βίκου.

Αχ πάλι θα κλάψουμε… το βλέπω εγώ…

Ο Βίκος μετά το θάνατο της Αγγελικής και παράλληλα με την εκδίκηση και τις παγίδες που στέλνει στο Θέμη για να τον εκδικηθεί θα βρεθεί στην Γερακιανή και συγκεκριμένα στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου για να ζητήσει συγχώρεση από τον Χριστό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θρήνος σπαραγμός και εκδίκηση στα επόμενα επεισόδια

Μαύρο Ρόδο: Σκάει βόμβα – Η Ηγουμένη μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι γιος της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ μαζί στα δύσκολα

Αν και έχει πολλές αμφιβολίες για την θρησκεία η δύσκολη αυτή περίοδος που βιώνει αλλά και τα όμορφα λόγια που είχε ανταλλάξει με την Ηγουμένη στην πρώτη του επίσκεψη εκεί, τον κάνουν να στραφεί προς τα εκείνη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σκάει βόμβα – Η Ηγουμένη μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι γιος της

Μαύρο Ρόδο: Σκάει βόμβα – Η Ηγουμένη μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι γιος της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ανατροπή – Ποια σκοτώθηκε Αγγελική ή Αλεξία;

Σύμφωνα με το TV24, η ηρεμία της Ηγουμένης Φιλαρέτης και ο τρόπος που τον έχει προσεγγίσει τον κάνει να της μιλήσει και να της ανοίξει την καρδιά του. “Έχασα το μόνο άνθρωπο που είχα στον κόσμο αυτό” της ομολογεί και στη συνέχεια τα βάζει με το Θεό για την αδικία που του συνέβη.

“Είμαι καταραμένος μάλλον να είμαι μόνος μου. Δεν γνώρισα οικογένεια, γονείς, μόνο μια γυναίκα αγάπησα και την έχασα για πάντα. Γιατί ο Θεός σας επιτρέπει να συμβαίνουν τέτοιες αδικίες; Γιατί;” ρωτάει με δάκρυα και η Φιλαρέτη προσπαθεί να τον παρηγορήσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πολυξένη και Θέμης έρχονται κοντά μετά τον φόνο

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Εντολή δολοφονίας για την Ελισάβετ

Φυσικά κανείς από τους δυο τους δε γνωρίζει την συγγένεια που έχουν μεταξύ τους, ότι δηλαδή είναι μάνα και γιος. Θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις του Βίκου και της Ηγουμένης και κάθε φορά εκείνη θα νιώθει ένα περίεργο συναίσθημα στοργής για εκείνον μέσα της. Έτσι, αφού κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να τον προσεγγίσει τώρα, προσπαθεί να μάθει πράγματα για τη ζωή του.

Το γεγονός ότι δε γνώρισε ποτέ τη μητέρα του και πως μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο ανοίγει στην ψυχή της πληγές που δεν έχουν επουλωθεί ποτέ. Αμέσως αποκτά απέναντι του ένα αίσθημα προστασίας και τον νιώθει σαν παιδί της ή σαν είχε το δικό της παιδί απέναντι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο θάνατος που θα ενώσει τους πάντες

Όλα αυτά χωρίς βέβαια να ξέρει πως είναι πράγματι ο γιος που μάταια έψαχνε στην οδό Σπάρτης 17 στην Καλλιθέα όταν αποφυλακίστηκε. Την αποκάλυψη πως ο Βίκος είναι ο γιος της Ηγουμένης θα την δούμε σε πολύ μετέπειτα επεισόδια που θα παιχτούν την Άνοιξη.

Παράλληλα θα γίνει και ένα φλάσμπακ για το πως η Στέλλα Χρονά που έχει αναλάβει το μεγάλωμα του γιου της Ζωής Τσαγκαράκη (Ηγουμένη) έστειλε τελικά το παιδί να μεγαλώσει σε ίδρυμα και πως ο Βίκος κατέληξε στην οικογένεια του Καμπανοποιού Μαρία από όπου κράτησε και το επίθετο που χρησιμοποιεί. Για πρώτη φορά θα μάθουμε όλη την τραγική ιστορία του Βίκου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close