Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Βίκος κάνει το επόμενο χτύπημα σε Ελισάβετ και Πέτρο.

Βίκο μήπως το έχεις παρακάνει ή ιδέα μου είναι;;

Δύσκολες στιγμές θα περάσουν ο Πέτρος και η Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο αφού θα βρεθούν στη μέση του πολέμου που έχουν ανοίξει ο Βίκος με τον Θέμη. Τα δύο παιδιά θα πέσουν θύματα απαγωγής! Οι δύο άντρες θα φτάσουν στα άκρα το μίσος που έχει ο ένας για τον άλλον, ειδικά με τη δολοφονία της Αγγελικής, που θα βυθίσει στο πένθος τους πάντες.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλη η αλήθεια για την ζωή του Βίκου

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θρήνος σπαραγμός και εκδίκηση στα επόμενα επεισόδια

Ο Βίκος, παρόλο που στα τελευταία επεισόδια της χρονιά είχε βάλει στόχο να σκοτώσει τον Πέτρο, αλλά να φανεί σαν ένοχος ο Θέμης, την τελευταία στιγμή δίνει εντολή να σκοτωθεί ο Καστρινός. Μόνο που η Αγγελική είναι τελικά εκείνη που σκοτώνεται!

Από εκείνη την ώρα και μετά οι δύο αιώνιοι εχθροί ορκίζονται εκδίκηση για τον χαμό της γυναίκας που αγάπησαν. Ο Θέμης από την πλευρά του θα βάλει λυτούς και δεμένους να τιμωρήσουν τον Βίκο με κάθε τρόπο. Από την άλλη, ο Βίκος βάζει στόχο τα παιδιά του Καστρινού, αρχής γενομένης από τον Πέτρο, που έτσι κι αλλιώς τον έχει στην μπούκα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ μαζί στα δύσκολα

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σκάει βόμβα – Η Ηγουμένη μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι γιος της

Έτσι δίνει εντολή να μάθουν τα πάντα για εκείνον και η χρήσιμη πληροφορία που περίμενε δεν αργεί να έρθει. Οταν του λένε πως ο μικρός είναι ερωτευμένος με τη μοναχή Ελισάβετ, αποφασίζει να φτάσει στα άκρα την κόντρα με τον Θέμη και τον γιο του και απαιτεί να την απαγάγουν.

Το επόμενο πρωί η εξαφάνιση της Ελισάβετ προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στο μοναστήρι. Η Κασσιανή υποστηρίζει πως η μοναχή το έσκασε, αλλά όλες οι άλλες είναι σίγουρες πως κάτι της συνέβη. Ενημερώνουν την αστυνομία και η είδηση κάνει τον γύρο του χωριού.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ανατροπή – Ποια σκοτώθηκε Αγγελική ή Αλεξία;

Μαύρο Ρόδο: Σκάει βόμβα – Η Ηγουμένη μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι γιος της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πολυξένη και Θέμης έρχονται κοντά μετά τον φόνο

Ο Σταυρίνος ενημερώνει τον Πέτρο. Την ίδια ώρα, οι άντρες του Βίκου την έχουν στήσει έξω από το σπίτι του Καστρινού και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν. Ετσι, μόλις ο Πέτρος μαθαίνει για την Ελισάβετ, αμέσως παίρνει τα κλειδιά του αμαξιού του για να πάει στη Γερακιανή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Εντολή δολοφονίας για την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Μόλις βγαίνει από το σπίτι, τον αρπάζουν και του φοράνε κουκούλα. Σύντομα θα βρεθεί στο ίδιο μέρος με την Ελισάβετ, όπου και οι δύο θα είναι φυλακισμένοι του Βίκου, ο οποίος Θα τους κάνει για μέρες ψυχολογικό πόλεμο απειλώντας πότε τον έναν και πότε τον άλλον ότι θα σκοτώσει έναν από τους δύο!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close