Μαύρο-Ρόδο-Ηγούμενη-Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η ηγούμενη και η Κασσιανή συγκρούονται.

Καλό μου καρφί τι θα γίνει με όλους θα τα βάλεις;;

Η ηγούμενοι Φιλαρέτη, η σοφή γερόντισσα, έχει μία στοργική αγκαλιά για όλες τις μοναχές και για όσες πίστες αποζητούν τη συμβουλή της. Ακόμα και για την μοναχή Κασσιανή, η οποία δεν μπορεί να αποδεχθεί σε καμία περίπτωση ότι δεν έχει χρίστηκε η ίδια ηγουμένη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η οικογένεια Καστρινού μετά την βόμβα μετακομίζει στην Γερακιανή

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή καίει την Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Ελισάβετ εκτός

Γι’ αυτό και προσπαθεί με υπόγειους τρόπους να την υπονομεύει για όλα τα θέματα που δεν χειρίζεται σωστά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, όπως θα δούμε προσεχώς, η ηγουμένη και υπόλοιπες αδελφές του μοναστηριού αντιλαμβάνεται ότι η μοναχή Κασσιανή παρεκτρέπεται αρκετά συχνά από τον δρόμο του Κυρίου και για τον λόγο προγραμματίζουν τον ηγουμενοσυμβόλαιο της Κασσιανής.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή καίει την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης τεστάρει τον Παράσχο

Εκεί, η ηγούμενη προσπαθεί να την συνετίσει και μαζί με τις υπόλοιπες αδερφές διαβάζουν σημεία του καταστατικού προς γνώση και συμμόρφωση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το ερωτικό ραβασάκι του Πέτρου στην Ελισάβετ

Φυσικά, όλα αυτά δεν αρέσουν καθόλου στην μοναχή Κασσιανή, η οποία έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με την ηγουμένη ενώπιον όλων. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η ηγουμένη αντιμετωπίζει ηθικό δίλημμα για το αν πρέπει να ενημερώσει σχετικά με τον μητροπολίτη ή όχι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close