Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η οικογένεια Καστρινού μετά την βόμβα μετακομίζει στην Γερακιανή 

Έλα Πέτρο σου έφεξε…

Την απόφαση να μετακομίσουν στη Γερακιανή θα πάρει η οικογένεια Καστρινού στο Μαύρο Ρόδο, και συγκεκριμένα ο Θέμης, ύστερα από τη φυγή του Πέτρου για εκεί αλλά και την ολική καταστροφή του επιχειρηματία μετά από βόμβα που του έβαλαν στο μαγαζί.

Κι ενώ ο Θέμης δίνει εντολή στον Παράσχο να σκοτώσει τον Βίκο, δοκιμάζοντας έτσι την αφοσίωσή του, την τελευταία στιγμή εκείνος κάνει πίσω και αποφασίζει να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Ελισάβετ εκτός

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή καίει την Ελισάβετ

«Άφησε τον Βίκο και μην του κάνεις τίποτα! Θα έρθει η ώρα του και εκείνου, άλλα για την ώρα έχω άλλα πράγματα να με καίνε, πιο σημαντικά», λέει στον Παράσχο.

Ο Βίκος επιστρέφει στο ξενοδοχείο, ενώ η Αλεξία θέλει να μάθει τα πάντα για τη δουλειά του πατέρα της και λέει ξανά στη μητέρα της να πάνε στη Γερακιανή να χαλαρώσουν με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

«Πάμε, μαμά μου, μια εκδρομή! Σε παρακαλώ, θα δεις, είναι πολύ ωραία εκεί στο χωριό της Όλγας. Είναι ήρεμα, έχει ένα υπέροχο δάσος με ποτάμι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης τεστάρει τον Παράσχο

Μαύρο-Ρόδο-Αλεξία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το ερωτικό ραβασάκι του Πέτρου στην Ελισάβετ

Δεν είναι τυχαίο που ο γιόκας σου έχει ξετρελαθεί με τη Γερακιανή και συνέχεια είναι εκεί. Αυτός δεν άφηνε μπουζούκι για μπουζούκι και club για club και τώρα κοντεύει να μονάσει».

Η Αγγελική πείθεται τελικά και μαζί σχεδιάζουν το ταξίδι τους: «Εντάξει! Πάμε, έχεις δίκιο, σίγουρα θα μου κάνει καλό να ξεφύγω λίγο από την καθημερινότητα». Παράλληλα η Αγγελική έρχεται αντιμέτωπη με τον Βίκο για το θέμα της κόρης της, αλλά δεν καταφέρνει να του αντισταθεί.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος επιστροφής της Γιάννας

Μαύρο Ρόδο: Δολοφονούν την Αλεξία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει επίθεση στην Ελισάβετ

Η Αλεξία πηγαίνει ξανά στο μαγαζί του πατέρα της, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα πράγματα για εκείνον. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, το νούμερο του Βίκου θα φτάσει τελικά στα χέρια του Θέμη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει σε ποιον ανήκει, πάση θυσία.

Από την άλλη ο Βίκος μοιράζεται το σχέδιό του για τον Καστρινό με την Κύρα, ενώ η σχέση του Θέμη και της Αγγελικής είναι σε τεντωμένο σχοινί, γι’ αυτό και επισπεύδεται το ταξίδι στη Γερακιανή με την Αλεξία.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Νατάσα ακυρώνει τον Πέτρο

Το σχέδιο του Βίκου για το Παρίσι αποτυγχάνει, ενώ στο μαγαζί του Θέμη γίνεται μια τεράστια έκρηξη. Η καταστροφή και η ζημιά που προκλήθηκε είναι τεράστια όπως και η απογοήτευση του Θέμη, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, που βάζει σκοπό να βρει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο μητροπολίτης σκοτώνεται με τον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει εντολή θανάτου για το Βίκο

Παράλληλα θα βρεθεί και εκείνος στη Γερακιανή κοντά στην υπόλοιπη οικογένειά του που είναι ήδη εκεί. Πλέον όλη η ιστορία της σειράς θα μεταφερθεί στο χωριό, το οποίο θα χάσει την ησυχία που είχε!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close