Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος βάζει τέλος την σχέση του με την Αλεξία

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Βίκος βάζει τέλος την σχέση του με την Αλεξία.

Προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα, αλλά….

Στο μεταξύ, ο Σαράντος βρίσκει την Φιλαρέτη έξω απ’ το μοναστήρι και την πιέζει να του αποκαλύψει που βρίσκονται τα οστά του πατέρα του. Ενώ ο Μπόγρης πιέζει τον Σταυρίνο να μείνει στην Γερακιανή κι αυτός την επόμενη κιόλας ημέρα, εμφανίζεται μπροστά στην Τασούλα με δαχτυλίδι αρραβώνων. Εκείνη λέει αμέσως το “ναι”, το φοράει και το δείχνει σε όλο το χωριό, αλλά μέσα της δεν έχει πειστεί εντελώς για τα αισθήματα του ούτε για τις αληθινές του προθέσεις.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 112 , 113 , 114 , 115

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος βάζει τέλος την σχέση του με την Αλεξία

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Εγώ έναν βλέπω να διαλύεται, τον Πέτρο-Η άλλη είναι τρέχα γύρευε

Παρ’ όλα αυτά στην ταβέρνα ξεκινούν τις ετοιμασίες για τον αρραβώνα και όλο το χωριό ανυπομονεί για το γλέντι. Όλοι εκτός από τον Γιώργο, ο οποίος βλέπει ότι η Τασούλα έχει αλλάξει στάση απέναντι του και υποψιάζεται ότι ίσως κάτι έχουν ανακαλύψει εναντίον του. Και πράγματι πολύ σύντομα Σταυρίνο, συνειδητοποιεί ότι ο ίδιος του ο αδερφός βρίσκονταν πίσω από τον ξυλοδαρμό του και δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξομολογείται στην Φιλαρέτη την εγκυμοσύνη της και το ακούει ο μητροπολίτης

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος βάζει τέλος την σχέση του με την Αλεξία

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος ξεφεύγει τελείως και ζητά γαμπριάτικο κουστούμι

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στο χωριό, στην Πάτρα ο Γιαννίκος ασκεί ασφυκτική πίεση ανακρίνοντας την Όλγα και ο Λουκάς προσάγεται με χειροπέδες την ασφάλεια. Είναι πια σίγουρος πως η Θάλεια τον κατέδωσε και την πιέζει να το παραδεχτεί αλλά εκείνη συνεχίζει να το αρνείται και μάλιστα σθεναρά. Την ίδια στιγμή προσπαθώντας να τον ξελασπώσει, ο Θέμης ζητά την βοήθεια της Ντέπυς Ζαμάνου, η οποία όμως θέλει τα δικά της ανταλλάγματα.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Eπρεπε να γίνει αυτή η τελευταία κουβέντα με τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος βάζει τέλος την σχέση του με την Αλεξία

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος

Όσο για τον Βίκο, καταλαβαίνει ότι η Αλεξία βρίσκεται κοντά στο να μάθει την αλήθεια για την δολοφονία της Αγγελικής και κάνει μια απόπειρα να θολώσει τα νερά, δίνοντας της το φάκελο του Φραντζή. Εκείνη όμως ξέρει ήδη ότι ο Φραντζής έχει πεθάνει και παραμένει εξαιρετικά καχύποπτη απέναντι του. Ο Πέτρος θα τους πετύχει μαζί στο σπίτι της Κύρας και δεν θα αντιδράσει καθόλου ψύχραιμα.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος νεκρός  Η Φιλαρέτη δεν συναντά πότε τον γιο της

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος βάζει τέλος την σχέση του με την Αλεξία

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης πιάνει στα πράσα Αλεξία και Βίκο

Η Αλεξία, σύμφωνα με το περιοδικό Εφτά μέρες TV, τον πιέζει και τον έχει στριμώξει για τα καλά, ρωτώντας τον για την εξαφάνιση της γιαγιάς της, εκείνος όμως καταφέρνει τελευταία στιγμή να ξεγλιστρήσει, ρίχνοντας της για άλλη μια φορά, στάχτη στα μάτια. Παρ’ όλα αυτά ξέρει ότι ο χρόνος τους είναι μετρημένος και πως σύντομα η αλήθεια θα βγει στο φως. Έτσι αποφάσισε να βάλει τέλος της σχέσης τους και να κόψει κάθε επαφή μαζί της, όσο κι αν τον πονάει αυτό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close