Μαύρο-Ρόδο-Λουκάς-Θέμης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Λουκάς γίνεται το δεξί χέρι του Θέμη.

Τρίζει η καρέκλα του Παράσχου…

Οι εξελίξεις τρέχουν στο «Μαύρο Ρόδο» και νέοι ήρωες έρχονται να ταράξουν τα νερά. Ένας από αυτούς είναι ο Λουκάς, ο οποίος έρχεται από το παρελθόν και αναστατώνει τον Θέμη. Ποιος είναι, λοιπόν, ο Λουκάς που εισβάλλει στο «Μαύρο Ρόδο» και φέρνει τα πάνω κάτω;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ στέκεται δίπλα στον Πέτρο μετά τον θάνατο την Αγγελικής

Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς μπαίνει στην σειρά για να σκορπίσει τον θάνατο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στη δραματική σειρά κι όλα αλλάζουν συνεχώς. Ο Λουκάς – που θα υποδυθεί ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου – εμφανίζεται λίγο πριν τον θάνατο της Αγγελικής και ταράζει τον Θέμη.

Ο Λουκάς είναι ανιψιός του Καστρινού και φτάνει στην Πάτρα γιατί θέλει να εντρυφήσει στον κόσμο της νύχτας και θέλει να κερδίσει την εύνοια του Θέμη, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Μαύρου Ρόδου».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έτσι ξεκληρίζει τη οικογένεια του Θέμη ο Βίκος

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Πέτρου στο Νοσοκομείο θα ραγίσει καρδιές

Παρόλα αυτά σύντομα θα έρθει σε σύγκρουση με τον Παράσχο, αφού είναι ο κύριος ανταγωνιστής του. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Λουκάς έχει βλέψεις να γίνει το δεξί χέρι του θείου του και τον συμφέρει το γεγονός ότι ο Θέμης έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον Παράσχο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα ξεσκεπάζει τον Γιώργο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Κύρα και Θέμης συμμαχούν για να εξοντώσουν τον Βίκο

Σιγά σιγά κερδίζει την εμπιστοσύνη του και μαθαίνει τα μυστικά της δουλειάς. Μάλιστα, δε θα αργήσει να πάει στη Γερακιανή, κάτι που θα δημιουργήσει ερωτήματα και κουτσομπολιά. Σύντομα ο Λουκάς θα έρθει κοντά στην Όλγα χάρη στα ψέματα που θα πει η Πολυξένη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close