Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ελισάβετ στέκεται δίπλα στον Πέτρο μετά τον θάνατο την Αγγελικής.

Βρε την καλούλα μας…

Ο θάνατος της Αγγελικής καταρρακώνει την Κύρα. Πιστεύει πως απέτυχε να σταθεί στο πλευρό της όπως θα ήθελε, ότι δεν την προστάτεψε όταν έμαθε πως έχει βρεθεί ανάμεσα στα… διασταυρούμενα πυρά του άντρα της και του εραστή της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έτσι ξεκληρίζει τη οικογένεια του Θέμη ο Βίκος

Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Πέτρου στο Νοσοκομείο θα ραγίσει καρδιές

Ο πόνος που αισθάνεται είναι αβάσταχτος. Τραγικές φιγούρες και τα παιδιά της Αγγελικής. Ο Πέτρος μετανιώνει πικρά για τα σκληρά λόγια που είπε στη μητέρα του μόλις έμαθε για την παράνομη σχέση της με τον Βίκο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα ξεσκεπάζει τον Γιώργο

Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρίνος βρίσκει τις κάμερες παρακολούθησης και παθαίνει σοκ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Κύρα και Θέμης συμμαχούν για να εξοντώσουν τον Βίκο

Η ευαίσθητη Αλεξία, από την άλλη, κυριολεκτικά καταρρέει. Αν και πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, τα δύο αδέλφια προσπαθούν να στηρίξουν το ένα το άλλο. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, όμως, θα βρουν έναν ανέλπιστο «σύμμαχο».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σε μεγάλο κίνδυνο το μοναστήρι

Η Ελισάβετ, με τον δικό της, πιο «πνευματικό» τρόπο, συμπαραστέκεται στην Αλεξία, το κορίτσι που κέρδισε την εμπιστοσύνη και τη συμπάθειά της από την πρώτη στιγμή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρίνος βρίσκει τις κάμερες παρακολούθησης και παθαίνει σοκ

Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σώζει τον Πέτρο από πυροβολισμό

Η νεαρή μοναχή όμως δεν μένει ασυγκίνητη από τον πόνο του Πέτρου. Ξέρει καλά πώς αισθάνεται, αφού και η ίδια έχασε αιφνιδιαστικά και κάτω από περίεργες συνθήκες τη μητέρα της. Ο πόνος του τη συγκινεί βαθιά και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά από ποτέ…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close