Μαύρο-Ρόδο-Γιάννα

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Γιάννα ξεσκεπάζει τον Γιώργο.

Γιώργο βρες καράβι λέω εγώ…

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο», καθώς ο Σταυρίνος θα υποψιαστεί ότι ο Γιώργος είναι υπεύθυνος για το τροχαίο που τον καθήλωσε στο καροτσάκι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Κύρα και Θέμης συμμαχούν για να εξοντώσουν τον Βίκο

Μαύρο-Ρόδο-Γιάννα-Μπόγρης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Τόσο ο Σταυρίνος όσο και η Γιάννα όταν πέσει στα χέρια τους ένα σημαντικό στοιχείο, αρχίζουν να μπαίνουν σε υποψίες για το ποιος ευθύνεται για το τροχαίο που του άλλαξε όλη τη ζωή και όλα τους οδηγούν στο ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην απλά ένα τροχαίο αλλά κάποιο σαμποτάζ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σε μεγάλο κίνδυνο το μοναστήρι

Μαύρο-Ρόδο-Γιάννα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρίνος βρίσκει τις κάμερες παρακολούθησης και παθαίνει σοκ

Η Γιάννα του εκφράζει τις σκέψεις της για το ότι μάλλον κάποιος πείραξε τη μηχανή του, αφού ήταν καινούρια και δεν μπορεί να υπήρχε βλάβη, ενώ ο Σταυρίνος δεν μπορεί να πιστέψει κάτι τέτοιο και αναρωτιέται αν υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να του κάνει κακό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σώζει τον Πέτρο από πυροβολισμό

Μαύρο-Ρόδο-Σταυρίνος-Γιάννα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος εκβιάζει την Ελισάβετ για τον Πέτρο

Τότε ο Σταυρίνος στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» σκέφτεται ότι υπεύθυνος μπορεί να είναι ο ίδιος του ο αδερφός, ο Γιώργος, αφού μάλιστα θέλει να φανεί σαν θαύμα η επικείμενη πετυχημένη εγχείρησή του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close