Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Πέτρος καταρρακώνεται.

Γιατί το μανάρι μας βρε παιδιά;;

Ο Θέμης επισκέπτεται το μοναστήρι και ζητάει την ηγουμένη αποδέσμευση τον Πέτρο στις εργασίες τα λόγια αυτά δεν αφήνουν αδιάφορη την ηγουμένη και έτσι αποφασίζει να τα κάνει πράξη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 13 , 14 , 15

Μαύρο Ρόδο: Η Πρώτη συνάντηση Θέμη- Ηγουμένης θα είναι εκρηκτική

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η εξομολόγηση του Γερασίμου σοκάρει την Ελισάβετ

Η ηγουμένη απαγορεύει στον Πέτρο να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δε χρειάζεται άλλο τις υπηρεσίες του μείνε μακριά από μας ότι ήταν να κάνεις το έκανες δε σε χρειαζόμαστε άλλο του λέει κατάματα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα γυρνά πίσω και διεκδικεί τον Σταυρίνο

Μαύρο Ρόδο: Η μυστηριώδης σχέση της Γιάννας με τον Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η εξομολόγηση του Γερασίμου σοκάρει την Ελισάβετ

Και εκείνος να μην ξέρει πώς να αντιδράσει το μόνο που θέλει να καταφέρει να παραμείνει κι άλλο στο χωριό όμως δυστυχώς ξεμένει από δικαιολογίες κενό για να επιστρέφει στο χωριό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη απειλεί τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός φέρνει κοντά Πέτρο και Ελισάβετ

Οι ισορροπίες ανάμεσα στο Σαράντο και το Γιώργο είναι εύθραυστη και η Αλεξία έχει υποψίες για τη μητέρα της την ώρα που παραμένει σε εξέλιξη ενέδρα θανάτου που έχει στήσει ο Βίκος κατά του Θέμη θα τον εξοντώσω, μονολογεί οδικώς με το Θέμη να προσπαθεί πάση θυσία να βρει τρόπο να φέρει τον Πέτρο πίσω στην Πάτρα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close