Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη απειλεί τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Πολυξένη απειλεί τον Θέμη.

Ναι και τώρα Πολυξένη σε φοβήθηκε…

Η Πολυξένη αφού σιγουρεύεται πως ο άντρας της είναι καλά επιστρέφει στο χωριό να τελειώσει κάποιες δουλειές που έμειναν στη μέση για να μπορέσει στη συνέχεια να πάει ξανά στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα ο Θέμης περιμένει το γιο του να επιστρέψει στην Πάτρα για να υπογράψει το συμβόλαιο για το νέο μαγαζί που ανοίγει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος με στοιχεία φωτιά διαβάλλει τον Μπόγρη

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη απειλεί τον Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Τα σκοτεινά μυστικά του Γεράσιμου

Αλλά η καθυστέρηση δημιουργεί πολλά προβλήματα στις δουλειές του με αποτέλεσμα να πάει ο ίδιος στην Γερακίνη να τον φέρει πίσω. Μόλις φτάνει στο χωριό τον πρώτο άνθρωπο που συναντά είναι η Πολυξένη την οποία έχει χρόνια να δει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Ηγουμένη-Θέμης σε συμμαχία φωτιά, χωρίζουν Ελισσάβετ και Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Η Πολύξενη είχε οδηγήσει το Θέμη στην Καταστροφή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πρώτη συνάντηση Θέμη- Ηγουμένης θα είναι εκρηκτική

Τι κάνεις εσύ εδώ; Ήρθες να μαζέψεις το γιο σου;” τον ρωτάει εκείνη κι αυτός απαντάει “πες ένα καλησπέρα, ένα γειά. Δε χαίρεσαι που με βλέπεις μετά από τόσα χρόνια;” και συνεχίζει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα με τον Βίκο στήνουν ενέδρα θανάτου

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική δύσκολα θα παρατήσει τον Βίκο

Με πήρες και τις προάλλες τηλέφωνο και μου το έκλεισες στη μούρη και αναρωτιέμαι τι στο καλό ήθελες μετά από τόσα χρόνια.“.

Εκείνη προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της και λέει “πάρε το γιο σου από ‘δω και φύγετε μακριά“. Και εκεί θα δούμε να ξεδιπλώνεται η αλήθεια για την σχέση του Θέμη και της Πολυξένης.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη απειλεί τον Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αποκαλύπτεται η σχέση του Βίκου και της Αγγελικής με ολέθριες συνέπειες

Τι τρομερά μυστικά κρύβουνε οι δυο τους, τι είναι αυτό που τους ενώνει και θα τους κρατάει για μια ζωή πάντα ενωμένους. Ένα μυστικό που θα ταράξει συθέμελα και θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην πορεία της ιστορίας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close