Μαύρο-Ρόδο-Γιάννα-Σταυρίνος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Γιάννα να γυρνά πίσω και να διεκδικεί τον Σταυρίνο.

Από την μια καλό είναι αυτό αλλά απο την άλλη…

Η Γιάννα επιστρέφει στην Γερακιανή έρχεται αντιμέτωπη με τους δύο άντρες που την στιγμάτισαν. Την ίδια στιγμή η Ευτυχία της ανοίγει την αγκαλιά της, η κόρη της Ευτυχίας και του Μανώλη εμφανίζεται ξαφνικά στο μαγαζί των γονιών της και η χαρά τους είναι απέραντη: Το ήξερα πως θα έρθει αύτη η στιγμή, εδώ είναι ο τόπος σου εδώ και η οικογένειά σου, δεν θα μπορείς να μείνεις για πολύ μακριά μας έτσι δεν είναι;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η εξομολόγηση του Γερασίμου σοκάρει την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός φέρνει κοντά Πέτρο και Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη απειλεί τον Θέμη

Την ρωτάει η μητέρα της όταν την βλέπει και εκείνη αρέσκεται στο να την αγκαλιάσει. Το τρίτο άτομο που θα την δει φυσικά είναι ο Γεράσιμος, ο αδερφός της, το χαμόγελο το οποίο μαρτυρεί πόσο του έλειψε η μεγάλη του αδερφή όμως μοιραία συναντιούνται ξανά με τα αδέρφια Μπόγρη με τα οποία έχει εκκρεμότητες.

Καλωσόρισες Γιάννα μας έλειψες θα της πει, μπροστά σε όλους ο Σταυρινός προσπαθώντας να κοιτάξει αλλού όμως ο Γιώργος δεν θα είναι το ίδιο διαχυτικός μαζί της, στο μυαλό του θα επιστρέψουν οι μνήμες του παρελθόντος τότε που κατάλαβε πως η γυναίκα που αγάπησε παντρεύτηκε και έκανε μαζί της τόσα όνειρα για το μέλλον.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός φέρνει κοντά Πέτρο και Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός φέρνει κοντά Πέτρο και Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισσάβετ απαρνείται το ρόλο της Καλόγριας

Έκανε δεσμό πίσω απ’ την πλάτη με τον αδερφό του ο πόνος μπορεί να μην έχει φύγει απ’ το μυαλό και την ψυχή του όμως ποτέ δεν είπε τίποτα στον Σταυρίνο, καθώς μετά από το ατύχημα που είχε ο τελευταίος και βιώνοντας αυτή την μεγάλη ανατροπή στη ζωή του δεν ήθελε να τον φέρει σε ακόμα δυσκολότερη θέση.

Αντίστοιχα ο Σταυρινός που ήθελε να μιλήσει στον αδερφό του μετά το ατύχημα δεν είπε λέξη νιώθοντας πως μέσα από αυτό τιμωρήθηκε αρκετά που ερωτεύτηκε την γυναίκα του αδερφού του Γιάννα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος με στοιχεία φωτιά διαβάλλει τον Μπόγρη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Τα σκοτεινά μυστικά του Γεράσιμου

Για μία ακόμα φορά θα δείξει την προτίμησή του Σταυρίνου και μάλιστα οι δυο τους θα περάσουν μία όμορφη νύχτα μακριά από όλους, Μου έλειψες πολύ αλλά ποτέ δεν ήθελα να με δει στην κατάσταση που είμαι, της λέει ο Σταυρινός και η Γιάννα παραδέχεται πως συνεχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνον και πως δεν την επηρεάζει το γεγονός ότι καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Αντίθετα είμαι εδώ για να κερδίσουμε το χρόνο που χάσαμε ήταν λάθος μου να φύγω θα του ομολογήσει, και μπορεί ο Σταυρινός να χαίρεται την εξέλιξη αυτή ωστόσο αισθάνεται τύψεις για τον αδερφό του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Ηγουμένη-Θέμης σε συμμαχία φωτιά, χωρίζουν Ελισσάβετ και Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πρώτη συνάντηση Θέμη- Ηγουμένης θα είναι εκρηκτική

Την ίδια ώρα ο Γιώργος να προσπαθεί να βρει τρόπο για να προσεγγίσει ξανά την πρώην γυναίκα του και μάλιστα θα ζητήσει και τη συμβολή της Ευτυχίας η οποία θα αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους.

Όταν ο Σταυρινός επιστρέψει στο σπίτι θα δει τον αδερφό του διαφορετικό και θα υποψιαστεί πως ήταν με την πρώην γυναίκα του και θα είναι επιθετικός απέναντι του θα αντιδράσει ότι κι αν του λέει και η ένταση δεν θα αργήσει να βρει θέση ανάμεσα τους.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close