Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-Σαράντος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σαράντος μαθαίνει πως ο Γεράσιμος σκότωσε τον πατέρα του.

Αχ γλυκέ μας Σαράντο <3

Τα νέα επεισόδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο» θα προβληθούν μετά από το Πάσχα. Οπότε για την Μεγάλη Εβδομάδα οι φαν θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή.

Στη θέση του «Μαύρου Ρόδου» θα προβληθεί σε επανάληψη τη πετυχημένη σειρά του Mega που καθήλωσε πέρυσι τους τηλεθεατές, «Άγιος Παΐσιος, από τα Φάρασα στον Ουρανό», με διπλά επεισόδια από τις 22:50. Εκτός από την Μεγάλη Τετάρτη που θα μεταδοθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας UCL Ρεάλ – Τσέλσι.

Ωστόσο στα επόμενα επεισόδια του «Μαύρου Ρόδου» θα δούμε να έρχεται στην επιφάνεια όλη η αλήθεια για τον θάνατο του Διακοσάββα. Ο Σαράντος θα μάθει λεπτομέρειες για τον πατέρα του και όλη τη δράση του. Τώρα ήρθε η ώρα να ανακαλύψει τι του συνέβη πραγματικά και ποιος ήταν αυτός που έδωσε τη χαριστική βολή τελειώνοντας τη ζωή του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος ξανά μαζί με έναν αναπάντεχο τρόπο

Μαύρο Ρόδο-Σαράντος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: H Ελισάβετ νιώθει θυμό και οργή

Ο Σαράντος προσπαθεί να ξεμπερδεύει με το παρελθόν του και με την κακή φήμη του πατέρα του. Είναι ένας άνθρωπος διαφορετικός και ξεκάθαρος.

Θέλει να απελευθερωθεί από όσα τον βασάνιζαν τόσα χρόνια. Οπότε πρέπει να αποδεχτεί πως ο πατέρας του ήταν ένα κάθαρμα και να προχωρήσει. Τώρα έχει και τη Γιάννα στο πλευρό του και θέλει να χτίσει ένα νέο μέλλον μαζί της.

Ωστόσο έκπληξη θα αποτελέσει η αντίδρασή του στην είδηση πως ο Γεράσιμος είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Οι δυο τους έχουν μεγαλώσει μαζί κι έχουν μοιραστεί πολλά.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ σε Αυξεντία – Ξέρουμε κι οι δύο τι πρέπει να κάνω. Και θα το κάνω

Μαύρο Ρόδο-Σαράντος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Φαίνεται πως έχει γίνει νουμεράκι το ειδύλλιο Πέτρου – Ελισάβετ

Ενώ οι γονείς του Γεράσιμου έχουν σταθεί στον Σαράντο σαν πραγματική οικογένεια. Τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν εύκολα ανάμεσά τους. Άλλωστε ο Σαράντος πάντα ήθελε να μάθει τι συνέβη στον πατέρα του, αλλά ποτέ δεν μίλησε για εκδίκηση.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Kανε του καψόνια που έγινε ντέφι, αλλά μην τα σπάσετε σε παρακαλώ

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος δείχνει τις φωτογραφίες στην Φιλαρέτη

Ποιος θα το πει και γιατί; Τα spoilers λένε πως ο Λευτέρης δεν θα κρατηθεί και θα το πει στον Σαράντο καθώς δεν θα θέλει να βλέπει μπροστά του τον Γεράσιμο μετά την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι. Θα γίνει όμως έτσι;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close