Μαύρο Ρόδο-Σαράντος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σαράντος μαθαίνει πως σκότωσαν τον πατέρα του, τον λόγο και συγκλονίζεται. 

Να μαθαίνεις ότι ο πατέρας σου έκανε τέτοια πράγματα…μην σου τύχει!!

O Οδυσσέας από την ταινία Ξένια μεγάλωσε και την θέση του, έδωσε σε έναν ηθοποιό πολλών ταχυτήτων και μεγάλων ικανοτήτων.  Ο Νίκος Γκέλια φέτος υποδύεται τον Σαράντο στο μαύρο ρόδο του mega και παρακάτω εξηγεί τι θα γίνει όταν στην Γερακιανή βγουν στην επιφάνεια τα μυστικά της οικογένειας του.  ο Νίκος Γκέλια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό TV ΣΙΡΙΑΛ και στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.

Δυναμικός και πάντα με χιούμορ ο Σαράντος.

Και όχι μόνο αυτό. Ο ήρωας είναι βαθιά πληγωμένος και φυσικά έχει πολλές επιφάνειες. Έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή του και έχει μάθει να χρησιμοποιεί κάθε κατάσταση προκειμένου να αντέξει οποιαδήποτε αντιξοότητα.

Με το Γιώργο Μπόγρη τι θα γίνει;

Εφόσον έχουν αποσυρθεί οι κατηγορίες για λίγο θα τα βρουν. Η από κοινού αντιπάθεια υπάρχει.

Θα καταφέρεις να μπεις στο διαγωνισμό για τα κτήματα;

Δεν το γνωρίζω γιατί ο ήρωας μου έχει μεγαλύτερα προβλήματα για να ασχοληθεί. Πάντως πηγαίνει στην ηγουμένη ο Σαράντος και μιλάει για την αδικία που στήθηκε εις βάρος του. Θα διορθωθεί η κατάσταση.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Κύρα και Βίκος τινάζουν την ζωή του Θέμη στον αέρα

Μαύρο Ρόδο-Σαράντος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η οικογένεια Καστρινού μετά την βόμβα μετακομίζει στην Γερακιανή

Αφορούν φυσικά στην εκταφή του πατέρα του, σωστά;

Αυτό ακριβώς. Ο Σαράντος ενώ πηγαίνει για κυνήγι πετυχαίνει την Αυξεντία σε ένα σημείο και την παρακολουθεί. Ουσιαστικά συνειδητοποιεί το συμβάν της εκταφής και θεωρεί πως αυτή αφορούσε τον πατέρα του.

Ταυτόχρονα όμως μετά την εκταφή θα βρει και κάτι που θα θεωρεί πως είναι του πατέρα του. Όμως δεν θα είναι και ‘κεί θα μπερδευτεί. Παρόλα αυτά, θα τα θα τα καταφέρει. Πιστεύω ότι θα φτάσει τα ίχνη του.

Κάποιο σύμμαχο θα βρεις το χωριό; Η Γιάννα που επίσης έχει ένα κακό παρελθόν με το Γιώργο Μπόγρη θα μπορούσε να σταθεί στο πλευρό του;

Η Γιάννα με δύο άτομα μιλά στην Γερακιανή. Με τον Σαράντο και τον Σταυρίνο. Η επαφή της με τον ήρωα μου θα είναι απόλυτα φιλική. Κυρίως πρέπει να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά της για τον Σταυρίνο.

Δίπλα του θα είναι πάντα η Ευτυχία, θα τον στηρίξει πολύ στο να μην τα παρατήσει. Αξίζει να τονίσουμε πως η όλη διαδικασία που θα περάσει δεν είναι κάτι απλό. Θα δούμε τον ήρωα μου να ραγίζει κάποια στιγμή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Ελισάβετ εκτός

Μαύρο Ρόδο-Σαράντος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή καίει την Ελισάβετ

Σπόιλερς λένε πως ο Σαράντος θα έρθει λίγο πιο κοντά με την Τασούλα.

Και η ίδια ξέρει πως της έχω αδυναμία αλλά όλο αυτό είναι σε ένα φυσιολογικό πλαίσιο. Δε γνωρίζω αν οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι, δε νομίζω πως αυτή είναι η προτεραιότητα του Σαράντου. Θα μάθει ξαφνικά ακόμα κάτι κακό για τον πατέρα του που θα τον κλονίσει.

Αυτό θα αφορά στην δολοφονία του;

θα μάθει γιατί τον σκότωσαν. Είναι αυτό που παθαίνει κάποιος όταν μαθαίνει αναπάντεχα για την παραβατική συμπεριφορά ενός δικού του ανθρώπου. Όταν μαθαίνει δηλαδή πως δεν είναι αυτός που νομίζει. Θα περάσει δύσκολα.

Από την Αυξεντία τα μαθαίνει αυτά;

Όχι από ‘κείνη ούτε από την Ελισάβετ. Θα έλεγα πως είναι ένα νέο στοιχείο που έρχεται ξαφνικά στο φως. Γενικότερα πάντως είναι ένας χαρακτήρας που θα έχει θετική εξέλιξη. Κακός άνθρωπος δεν είναι απλά ψάχνει να βρει απαντήσεις.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης τεστάρει τον Παράσχο

Μαύρο Ρόδο-Σαράντος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το ερωτικό ραβασάκι του Πέτρου στην Ελισάβετ

Προβλήματα στο εξής δε νομίζω να έχει. Πρώτο και βασικό για εκείνον είναι η επίλυση του μυστηρίου και μετά είναι τα κτήματα, εκεί θα επικεντρωθεί ο Σαράντος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close