Μαύρο Ρόδο-Κύρα-Βίκος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Κύρα και Βίκος τινάζουν την ζωή του Θέμη στον αέρα.

Ποιος θα τα βάλει με τον άρχοντα μωρέ;;;

Η σχέση κάποιον ηρώων φτάνουν στα άκρα σύμφωνα με τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του mega μαύρο ρόδο. Ο Βίκος ετοιμάζεται να πάρει σκληρή εκδίκηση από τον Θέμη βάζοντας εκρηκτικό μηχανισμό στο μαγαζί του. Ο Θέμης και ο Βίκος από τη στιγμή που διέκοψαν μαχαίρι την φιλία τους και κάθε είδους συνεργασία έχουν γίνει δύο θανάσιμοι εχθροί.

Ο ένας προσπαθεί να εξοντώσει τον άλλον. Μάλιστα όπως σας αποκαλύψαμε ο Θέμης βλέπει τον άλλοτε καλό του φίλο και συνεργάτη να επισκέπτεται την πεθερά του, την Κύρα και δεν αργεί να συγκρουστεί μαζί του τόσο που η κατάσταση παίρνει επικίνδυνη τροπή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η οικογένεια Καστρινού μετά την βόμβα μετακομίζει στην Γερακιανή

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Ελισάβετ εκτός

Ο Θέμης πυροβολεί στο χέρι τον Βίκο και δίνει εντολή στον συνεργάτη του τον Παράσχο να τον σύρει τραυματισμένο σύμφωνα με τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης δραματικής σειράς του mega μαύρο ρόδο.

Ο Θέμης προειδοποιεί τον Βίκο ότι αυτό που συνέβη είναι ένα καλό μάθημα προκειμένου να μη συναναστραφεί ξανά με άτομα που βρίσκονται στο οικογενειακό του περιβάλλον και να μην εμπλέκεται στα πόδια του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή καίει την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης τεστάρει τον Παράσχο

Φυσικά ο Βίκος δεν προτίθεται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και καταστρώνει ένα νέο σχέδιο για να τελειώνει μια και καλή μαζί του. Σύντομα λοιπόν ο άντρας επισκέπτεται εκ νέου την Κύρα και μοιράζεται το σχέδιο που έχει σκεφτεί εναντίον του Θέμη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το ερωτικό ραβασάκι του Πέτρου στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος επιστροφής της Γιάννας

Εκείνη τον προτρέπει να δράσει όσο πιο άμεσα και προσεκτικά γίνεται χωρίς όμως να χρειαστεί να θρηνήσουν ανθρώπους που δε φταίνε σε τίποτα. Ύστερα ο Βίκος αναθέτει στους ανθρώπους του να τοποθετήσουν ένα εκρηκτικό μηχανισμό στο μαγαζί του Θέμη και να περιμένουν εντολή του για το πότε ακριβώς θα τον ενεργοποιήσουν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει επίθεση στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος αρπάζει και φιλάει την Ελισάβετ και εκείνη ανταποκρίνεται

Όπως και γίνεται. Κάποια στιγμή ενώ το μαγαζί είναι κλειστό γίνεται μια μεγάλη έκρηξη και οι ζημιές που καταγράφονται είναι ανυπολόγιστες. Ο Θέμης όταν ενημερώνεται για το περιστατικό χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια του. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι πίσω από αυτή την εμπρηστική ενέργεια κρύβεται ο Βίκος αλλά θέλει να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close