Μαύρο Ρόδο-Θέμης-Βίκος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Θέμης εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου του Βίκου.

Αχ καημένη Αλεξία…

Μία εξέλιξη βόμβα ανατρέπει τα δεδομένα της ιστορίας.. Η Αλεξία μαθαίνει πως είναι έγκυος και ο κόσμος της διαλύεται, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Η απρόσμενη αυτή εγκυμοσύνη θα σταθεί η αφορμή, για να ξεσπάσει νέος πόλεμος.

Η Αλεξία και ο Βίκος έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Οι δυο τους περνούν νύχτες πάθους, αγνοώντας τις συνέπειες. Η μικρή Αλεξία έχει ερωτευτεί κεραυνοβόλα τον εραστή της μητέρας της και αυτό δεν αλλάζει..

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Γεράσιμου και Πέτρου στα επόμενα επεισόδια

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Στο επεισόδιο 84 Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα

Ο Βίκος μπλέκει σε περίεργα μονοπάτια. Ο Θέμης και η Κύρα κάνουν τα πάντα, για να τον βγάλουν από τη μέση. Μάλιστα, η Κύρα φροντίζει να κρατά την εγγονή της μακριά από αυτόν τον εγκληματία. Φυσικά, δε τα καταφέρνει.

Εάν ο Θέμης και η Κύρα μάθουν πως η Αλεξία είναι έγκυος από τον Βίκο, τότε θα ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Όλα κρέμονται από μια κλωστή και η κατάσταση ξεφεύγει..

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τρία ζευγάρια και ένας φόνος θα πυροδοτήσουν νέες δραματικές εξελίξεις

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 78 , 79 , 80 , 81, 82

Πώς θα αντιδράσει ο Βίκος, όταν μάθει την αλήθεια για το μωρό; Θα το κρατήσουν, ή θα προχωρήσουν στην δύσκολη απόφαση της έκτρωσης; Η κατάσταση στο “Μαύρο Ρόδο” αγριεύει και η ζωή του Βίκου θα βρεθεί σε κίνδυνο, με κάποιον να θέλει το κακό του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη εκβιάζει τον Μητροπολίτη

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος στήνει δολοφονικό καρτέρι στον Πέτρο

Ο Θέμης θα δεχτεί μια πρόταση από ένα άνδρα που δεν το περίμενε σε καμία περίπτωση. Οι δύο άντρες θα συζητήσουν για κάτι που αφορά τον Βίκο. Ο μυστηριώδης αυτός άντρας θα ζητήσει από τον Θέμη να τον βοηθήσει και να βγάλουν από την μέση.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη συναντά την Στέλλα Χρονά

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μπαίνει φυλακή και αυτοκτονεί

Μάλιστα, του κάνει μια δελεαστική πρόταση για να το αναλάβει αυτός και του τάζει χρήματα και πολλά ανταλλάγματα. Όσο ο Θέμης σκέφτεται αυτή την πρόταση, ο Πέτρος ετοιμάζει μια έκπληξη στην Ελισάβετ. Οι δύο άντρες με ένα μακρά κοινό παρελθόν όλα δείχνουν ότι θα στήσουν ενέδρα θανάτου στον Βίκο, στο Μαύρο Ρόδο.

Μαύρο Ρόδο: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από Κυριακή 12/03/23 έως Πέμπτη 16 Μαρτίου, στις 22:50.

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Επεισόδιο 75 (Κυριακή 12/03)

Η Ελισάβετ εξομολογείται στον Σαράντο τον εφιάλτη που έζησε από τον πατέρα του. Ο Βίκος και η Αλεξία δίνουν το πρώτο τους φιλί. Ο Μπόγρης αποφασίζει να ανοίξει πόλεμο στον Σταυρίνο για να τον εκδικηθεί. Η επίσκεψη της Ελισάβετ στο μοναστήρι την κάνει να αναθεωρήσει ό,τι πίστευε μέχρι σήμερα. Ο Θέμης φεύγει για τη Γερακιανή προκειμένου να δηλώσει στην Κασσιανή ότι δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω. Κάποια στοιχεία από το αμαρτωλό παρελθόν της νέας Ηγουμένης βγαίνουν στο φως.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη συναντά την Στέλλα Χρονά

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Επεισόδιο 76 (Δευτέρα 13/03)

Ο Γεράσιμος κάνει την Ελισάβετ να ανησυχήσει για την υγεία του Λευτέρη, ώστε να πειστεί να μην φύγει με τον Πέτρο από το χωριό. Η Κασσιανή προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο αποστολέας του ανώνυμου φακέλου που έχει λάβει. Η Φιλαρέτη φοβάται πως η Κασσιανή θα κατηγορήσει την ίδια για εκδίκηση, ενώ ο Σταυρίνος πηγαίνει στη φάρμα του Λευτέρη για να ζητήσει δουλειά. Η Κύρα ζητάει από τη Θάλεια να πείσει την Αλεξία να απομακρυνθεί από τον Βίκο. Η Όλγα και ο Παναγιώτης βάζουν μπροστά ένα σχέδιο για να ζηλέψει η Αλεξία. Ο Θέμης απειλεί την Κασσιανή με τα κτήματα της μονής.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος χωρίζει Πέτρο και Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Επεισόδιο 77 (Τρίτη 14/03)

Ο Βίκος απαγάγει τον παλιό βουλευτή που είχε εξαφανίσει το όνομά του από τα αρχεία του ορφανοτροφείου. Απειλεί να τον σκοτώσει αν δεν του πει τον λόγο που το έκανε. Η Ελισάβετ επιστρέφει με τον Πέτρο στην Πάτρα. Η Πολυξένη εξασφαλίζει μία φωτογραφία της Κασσιανής από την κοσμική της ζωή και θέλει να την εκβιάσει.

Συγκρούεται με τον Θέμη, ο οποίος δεν θέλει να παρανομήσει και αρνείται να της αυξήσει και το ποσοστό στο συμφωνητικό. Η Τασούλα αρχίζει να βλέπει διαφορετικά τον Σταυρίνο. Το σχέδιο για να ζηλέψει η Αλεξία τον Παναγιώτη μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Σαράντος αφήνει υπαινιγμούς στον Λευτέρη για τον πατέρα του και την Ελισάβετ. Θα μάθει ο Βίκος την αλήθεια για το παρελθόν του;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία έγκυος από τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Επεισόδιο 78 (Πέμπτη 16/03)

Η Ελισάβετ θα μιλήσει και στον Πέτρο για τον Διακοσάββα. Δε θέλει πια να κουβαλάει αυτό το βάρος μέσα της. Η συμμαχία Καστρινού-Πολυξένης διαλύεται. Εκείνη θα προσπαθήσει να τον χειριστεί με τα γνωστά της κόλπα. Ο Μπόγρης δημοσιεύει την είδηση για το «θαύμα» του αδελφού του στο διαδίκτυο και ο Σταυρίνος γίνεται έξαλλος.

Η Κασσιανή είναι πολύ ευχαριστημένη με αυτήν την εξέλιξη. Ενοχλείται, όμως, στην υποψία και μόνο ότι η Φιλαρέτη βγήκε κρυφά από τη Μονή. Η αντίδραση της Κασσιανής δεν απασχολεί καθόλου τη Φιλαρέτη. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ότι έχει στα χέρια της κάποια πρώτα στοιχεία για το τι απέγινε ο γιος της. Ο Λευτέρης μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε με την Ελισάβετ το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close