Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Θέμης θα εκδικηθεί για τον φόνο της Αλεξίας.

Καλά εγώ το περίμενα αλλά… τώρα Βίκο κρύψου…

Ο κατά λάθος φόνος της Αλεξίας λόγω ενός τραγικού λάθους από τους ανθρώπους του Βίκου θα ανάψει μεγάλες «φωτιές» στη σειρά του Mega. Η απώλεια της Αλεξίας εξοργίζει τον Θέμη Καστρινό στο «Μαύρο Ρόδο».

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αγαπημένη του Αλεξία δεν υπάρχει πια και υπόσχεται στον εαυτό του να βρει τον δολοφόνο και να τον τιμωρήσει σκληρά όπως του πρέπει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης δεν ξέρει πως η Ελισάβετ είδε το θάνατο της μητέρας της

Μαύρο-Ρόδο-Αλεξία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα βάλει την Όλγα για ένα νέο σκοτεινό σχέδιο

Ο Θέμης απαρηγόρητος για το χαμό της κόρης του προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Το μίσος τον τυφλώνει εναντίον όσων κρύβονται πίσω από τη δολοφονία της κόρης του. Καλεί τους άνδρες του και τους ζητεί επιτακτικά να ψάξουν να βρουν τον υπαίτιο της δολοφονίας της κόρης του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αντίδραση του Σαράντου για τον έρωτα της Ελισάβετ με τον Πέτρο δεν είναι αυτή που περιμένουμε

Μαύρο Ρόδο: Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική χάνει το μυαλό της

«Τον θέλω ζωντανό, εδώ μπροστά μου. Ψάξτε παντού, φέρτε τον κόσμο ανάποδα και βρείτε μου τον δολοφόνο! Θα τον θάψω εγώ ο ίδιος με τα χέρια μου», λέει φανερά οργισμένος ο Θέμης Καστρινός ανυπομονώντας για την ώρα που θα πάρει την εκδίκηση του για τον φόνο της Αλεξίας στο «Μαύρο Ρόδο».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δεν έστησε ο Βίκος το τροχαίο του Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στο Θέμη κοντά στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη διώχνει με τις κλωτσιές το Θέμη από το μοναστήρι

Εν τω μεταξύ σοκαρισμένοι θα εμφανιστούν μετά το χαμό της Αλεξίας και η Κύρα με τον Βίκο καθώς και οι δύο αυτοί χαρακτήρες ευθύνονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό για το τραγικό συμβάν. Ο Βίκος μάλιστα δεν θα διστάσει να βγάλει από τη μέση τους ανθρώπους που έκαναν το μοιραίο αυτό λάθος σκοτώνοντας μια αθώα κοπέλα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close