Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική χάνει το μυαλό της

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αγγελική χάνει το μυαλό της.

Πάει και αυτή το έχασε το μυαλό της…

Ένα φρικτό συμβάν θα καταρρακώσει την Αγγελική, οδηγώντας τα βήματά της στο μοναστήρι, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Ένας θάνατος θα είναι αρκετός για να αλλάξει τη ζωή της οικογένεια Καστρινού, ολοκληρωτικά.

Όλα ξεκινούν από τον Βίκο. Μαζί με την Αγγελική, ζει τον παράφορο έρωτά του, αγνοώντας τις συνέπειες. Ο Θέμης παρακολουθεί την γυναίκα του κι ετοιμάζεται για το επόμενο χτύπημα. Μόνο που… ο Βίκος βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δεν έστησε ο Βίκος το τροχαίο του Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη διώχνει με τις κλωτσιές το Θέμη από το μοναστήρι

Στόχος του Βίκου είναι να σκοτώσει τον Θέμη, όχι μόνο για να μπορέσει να έχει για πάντα την Αγγελική στο πλευρό του, αλλά και για να του πάρει τις επιχειρήσεις. Οι δυο τους κάποτε ήταν συνάδελφοι και φίλοι και τώρα θανάσιμοι εχθροί.

Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στον Θέμη, με στόχο να τον εξοντώσει. Βέβαια, τα πράγματα εξελίσσονται αλλιώς.. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 και την Γιάννα Παπανικολάου, στην παγίδα του Βίκου, πέφτει η Αλεξία.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξαφανίζεται

Μαύρο Ρόδο: Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξομολογείται τον έρωτα της για τον Πέτρο στην Ηγουμένη

Η νεαρή κοπέλα τυχαίνει να περνά από το σημείο αυτό, χωρίς να γνωρίζει τι την περιμένει. Έτσι, αντί για τον Θέμη, πέφτει η Αλεξία νεκρή. Κανείς δε θα μπορέσει να αντέξει το γεγονός αυτό..

Η Αγγελική θα χάσει το μυαλό της και η μοναδική της παρηγοριά θα είναι το μοναστήρι, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Δίχως δεύτερη σκέψη, θα τα παρατήσει όλα και θα κλειστεί στη Μονή, αφήνοντας πίσω της τόσο τον Θέμη, όσο και τον έρωτά της, τον Βίκο..

Μαύρο Ρόδο: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από 30/10/2022 έως 01/11/2022.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 13  στις 30/10/2022

Επεισόδιο 13

Κυριακή

Ο Θέμης επισκέπτεται το μοναστήρι και ζητάει την ηγουμένη αποδέσμευση τον Πέτρο στις εργασίες τα λόγια αυτά δεν αφήνουν αδιάφορη την ηγουμένη και έτσι αποφασίζει να τα κάνει πράξη την ώρα που ο Λευτέρης δυσκολεύεται να αποδεχτεί το νέο τρόπο ζωής του μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος βάζει στο στόχαστρο τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 16 ,17 ,18 , 19

Ο Σαράντος παγιδεύει το Μήτσο ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη η Αλεξία αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Αγγελική ότι ο Καστρινός βρίσκεται στην Γερακίνη μια έκπληξη περιμένει την ευτυχία ενώ ο Πέτρος και Γεράσιμος έρχονται σε ρίξει

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 14  στις 31/10/2022

Επεισόδιο 14

Δευτέρα

Η ηγουμένη απαγορεύει στον Πέτρο να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δε χρειάζεται άλλο τις υπηρεσίες του μείνε μακριά από μας ότι ήταν να κάνεις το έκανες δε σε χρειαζόμαστε άλλο του λέει κατάματα με εκείνον να μην ξέρει πώς να αντιδράσει το μόνο που θέλει να καταφέρει να παραμείνει κι άλλο στο χωριό όμως δυστυχώς ξεμένει από δικαιολογίες κενό για να επιστρέφει στο χωριό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο : Ο Γεράσιμος θέλει να βάλει στο μοναστήρι την Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δολοφονούν την Αλεξία

Οι ισορροπίες ανάμεσα στο Σαράντο και το Γιώργο είναι εύθραυστη η Αλεξία έχει υποψίες για τη μητέρα της την ώρα που παραμένει σε εξέλιξη ενέδρα θανάτου που έχει στήσει ο Βίκος κατά του Θέμη θα τον εξοντώσω μονολογεί οδικώς με το Θέμη να προσπαθεί πάση θυσία να βρει τρόπο να φέρει τον Πέτρο πίσω στην Πάτρα.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 15  στις ο1/11/2022

Επεισόδιο 15

Τρίτη

Ο μητροπολίτης και η ηγουμένη αποφασίζουν την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι περνώντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου ο Πέτρος επηρεασμένος από την είδηση για το ατύχημα του πατέρα του επιστρέφει στην Πάτρα αποχαιρετώντας την Ελισάβετ στο μεταξύ η Αγγελική το σκάει κρυφά από την κόρη της προκειμένου να συναντήσει τον Βίκο που της ετοιμάζει μία έκπληξη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Διώχνουν την Ελισάβετ απο το μοναστήρι

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο

Όμως το τηλεφώνημα που δέχεται ο Βίκος από τον Παράσχο θα ανατρέψει τα σχέδια του όταν ενημερώνεται για το ατύχημα του Καστρινού, ο Σαράντος εκμυστηρεύεται στην Γιάννα ότι έχει σοβαρά στοιχεία εναντίον του Μπόγρη, ο Πέτρος θα επιστρέψει στην Πάτρα και σοκάρεται με τα όσα ανακαλύπτει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close