Μαύρο-Ρόδο-Ηγουμένη-Θέμης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η ηγουμένη διώχνει με τις κλωτσιές το Θέμη από το μοναστήρι. 

Απο Διαβολοζευγάρο θανάσιμοι εχθροι; ΡΙΧΤΕ ΤΟΟΟΟ και τρελάνετέ μας!!!!!

Έρχεται η Μυθική συνάντηση Θέμη – Ηγουμένης και κάτι μου λέει πως αυτοί οι δύο, από ζεύγος που τους είχαμε συνηθίσει και διαβολοζεύγαρο στις Αγριες Μέλισσες, στο Μαυρό Ρόδο θα γίνουν θανάσιμοι εχθροί.

Ο Θέμης στο αρχονταρίκι είναι έτοιμος να φύγει όταν βλέπει απέξω να έρχεται η ηγουμένη συνοδευόμενη από την Αυξεντία. Μπαίνουν μέσα.

Ηγουμένη: Καλώς ήρθατε στο μοναστήρι μας.

Θέμης: Άλλη μια φορά χρειάστηκε να περιμένω τόσο, αλλά τότε περίμενα υπουργό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξαφανίζεται

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξομολογείται τον έρωτα της για τον Πέτρο στην Ηγουμένη

Η Αυξεντία σκανδαλίζεται με την απρέπεια και τον λοξοκοιτάει.

Ηγουμένη: (Ψύχραιμη.) Η δική μας ζωή βασίζεται στην υπομονή. Αντιλαμβανόμαστε τον χρόνο διαφορετικά.

Θέμης: Μην το αναλύσουμε, όμως, γιατί εγώ δεν έχω υπομονή.

ΗΓΟΥΜΕΝΗ: Η υπομονή είναι προτέρημα: περιορίζει τα πάθη και παρηγορεί τον άνθρωπο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος βάζει στο στόχαστρο τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Η Πρώτη συνάντηση Θέμη- Ηγουμένης θα είναι εκρηκτική

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 16 ,17 ,18 , 19

Θέμης: (Απότομα.) Θα κόψεις όποια επαγγελματική σχέση έχεις ανοίξει με τον γιο μου. Μαχαίρι!

Αυξεντία: Χαμηλώστε τον τόνο της φωνής σας, σας παρακαλώ. Εδώ είναι μοναστήρι!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο : Ο Γεράσιμος θέλει να βάλει στο μοναστήρι την Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δολοφονούν την Αλεξία

Θέμης: (Σαν να μην άκουσε την ηγουμένη.) Σου είπανε ποιος είμαι, φαντάζομαι.

Ηγουμένη: Λυπάμαι αλλά θα ήταν εξαιρετικά αγενές εκ μέρους μου να διώξω τον γιο σας από τον οίκο του Θεού. Και μάλιστα χωρίς καμία αφορμή… Δεν φτάνει που δέχτηκε να μας εξυπηρετήσει!

Θέμης: Επείγει να γυρίσει στην Πάτρα, τι δεν καταλαβαίνεις; Μου πάει κόντρα, ότι τάχα μου έχει εδώ δουλειές… Ποιες είναι οι δουλειές του; Να κάνει μετρήσεις στα ντουβάρια σου; Έχουμε επιχειρήσεις στην Πάτρα και τρέχουν… Εκεί έπρεπε να είναι τώρα, όχι στα βουνά και στα μοναστήρια!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Διώχνουν την Ελισάβετ απο το μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο

Η Ηγουμένη διώχνει τον Θέμη από το μοναστήρι αλλά αυτός δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα κάνει ότι περνά από το χέρι του, για να κρατήσει τον Πέτρο μακριά από το μοναστήρι. Μάλιστα σε αυτό θα συμβάλει και ο Βίκος, χωρίς να το γνωρίζει βέβαια.

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα θα εμπλακεί ο Θέμης στο Μαύρο Ρόδο και αυτό το περιστατικό φέρνει και κοντά την οικογένεια Καστρινού. Ποιος όμως ο ρόλος του Βίκου στο ατύχημα και ποιο το σατανικό σχέδιο του Θέμη να αναγκάσει τον γιο του να γυρίσει στην Πάτρα;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου-Κλείνει την Ελισάβετ στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Διώχνουν την Ελισάβετ απο το μοναστήρι

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς «Μαύρο ρόδο» είναι ξεκάθαρη η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον Θέμη και τον Βίκο, ενώ μάλιστα ο τελευταίος διατηρεί κρυφή σχέση με τη σύζυγο του πρώτου, την Αγγελική.

Οι δύο άντρες, όπως ήδη έχουμε δει, αρχικά ξεκίνησαν ως αδελφικοί φίλοι, αλλά στη συνέχεια τα συμφέροντά τους στον χώρο της νύχτας τους έκαναν θανάσιμους εχθρούς.

Ο ένας στήνει παγίδες στον άλλον, ενώ η επιθυμία της Αγγελικής να φύγει από τον δυστυχή γάμο της με τον Θέμη, κάνει τον Βίκο να σκέφτεται άλλες εναλλακτικές από το διαζύγιο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου-Κλείνει την Ελισάβετ στο μοναστήρι

«Υπάρχει τρόπος να τον βγάλουμε από τη μέση και δεν είναι το διαζύγιο! Πρέπει να τον σκοτώσουμε», προτείνει στην Αγγελική, αλλά εκείνη όσο κι αν είναι δυστυχισμένη, βαθιά μέσα της δεν έχει πάψει να αγαπάει τον Θέμη. Παράλληλα, ο Καστρινός θέλει να ορίσει τον Πέτρο άξιο συνεχιστή της «αυτοκρατορίας» που έχει χτίσει, κάτι που βρίσκει απέναντι την Αγγελική.

Η Ηγουμένη μετά από την Κουβέντα με το Θέμη, την επόμενη μέρα απαγορεύει στον νεαρό να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του. Ο Πέτρος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γιώργος έκοψε τα φρένα στον Σταυρίνο και τον άφησε ανάπηρο

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 13 , 14 , 15

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η συγκινητική συνάντηση του Βίκου με την Ηγουμένη

ην ίδια ώρα ο Γεράσιμος αντιλαμβάνεται πως ο Πέτρος έχει άλλους σκοπούς για την Ελισάβετ και ενημερώνει την ηγουμένη, η οποία μαζί με τον μητροπολίτη αποφασίζουν την επιστροφή της κοπέλας στο μοναστήρι, παίρνοντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αλεξία έχει αντιληφθεί πως κάτι σοβαρό απασχολεί τη μητέρα της, ενώ αναγκάζεται να της παραδεχτεί πως ο Θέμης βρίσκεται στη Γερακιανή. Εκείνη εκνευρίζεται και μιλάει με την Κύρα:

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Γιατί την λέτε γερόντισσα αφού είναι νέα γυναίκα

Μαύρο Ρόδο : Η εξομολόγηση του Μιχάλη σοκάρει την Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή θα εκθέσει την ηγουμένη στα μάτια του Μητροπολίτη

«Πήγε στη Γερακιανή για να φέρει πίσω το παιδί! Δεν λέει να τον αφήσει να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει, θέλει να τον χώσει στις βρομοδουλειές του με κάθε τρόπο». Η Κύρα ενημερώνει τον Βίκο και εκείνος στήνει ενέδρα θανάτου κατά του Θέμη.

Όμως και ο Καστρινός ψάχνει τρόπους για να φέρει τον γιο του πίσω στην Πάτρα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές για το νέο μαγαζί που θα ανοίξει. Κατά την επιστροφή του από τη Γερακιανή εμπλέκεται σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Πέτρος μαθαίνει τα νέα: «Ο μπαμπάς τράκαρε και είναι στο νοσοκομείο», τον ενημερώνει η Αλεξία και εκείνος αναγκάζεται να γυρίσει πίσω αποχαιρετώντας την Ελισάβετ για πάντα. Την ίδια ώρα, Αγγελική -που δεν γνωρίζει ακόμα για το τροχαίο- συναντάει τον Βίκο, που της ετοιμάζει μια έκπληξη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δείτε πρώτοι την συνάντηση της ηγουμένης με τον Θέμη (Βίντεο)

Δείτε ακόμη Κώστας Νικούλι : Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του που πρωταγωνιστεί στο Μαύρο Ρόδο

Όμως, τα σχέδιά του ανατρέπονται όταν ενημερώνεται από τον Παράσχο για το ατύχημα του Καστρινού. Ποιος τελικά ευθύνεται για το τροχαίο ατύχημα του Θέμη Καστρινού;

Ήταν πετυχημένο το σχέδιο εξόντωσης του Βίκου ή μήπως ο Θέμης είναι τόσο αδίστακτος που έστησε ο ίδιος το τροχαίο για να αναγκάσει τον γιο του να επιστρέψει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close