Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού o Πέτρος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος.

Πόσα να διαχειριστεί πια αυτός ο Πέτρος;;;;

Η Ελισάβετ ετοιμάζεται να ασπαστεί για πάντα το μοναχισμό αφήνοντας οριστικά έξω από τη ζωή την τον Πέτρο όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια διότι όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Μαύρο Ρόδο μαθαίνει ότι κυοφορεί το μωρό του αρχιτέκτονα που της ράγισε την καρδιά.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος νεκρός  Η Φιλαρέτη δεν συναντά πότε τον γιο της

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης πιάνει στα πράσα Αλεξία και Βίκο

Το σοκ είναι τεράστιο για την κοπέλα κι αυτή η εγκυμοσύνη πηγαίνει κόντρα σε όλες τις αποφάσεις που έχει πάρει για τη ζωή της. Μην μπορώντας να το πιστέψει πηγαίνει ξανά στο γιατρό για να επιβεβαιώσει ότι είναι έγκυος.

Από την άλλη ο Γεράσιμος τρελαίνεται όταν μαθαίνει ότι περιμένει το μωρό του Πέτρου και ορκίζεται να τον κρατήσει για πάντα μακριά της. Αυτή η συμπεριφορά δεν αρέσει καθόλου στο Λευτέρη και επιπλήττει το νεαρό για την εμμονή που έχει με την κόρη του.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Αυτό που βλέπω τώρα στα μάτια σου με παγώνει  Σου δίνω το λόγο μου ότι δε θα σε ξαναενοχλήσω

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: H Φιλαρέτη πηγαίνει στο κελί της Αυξεντίας με τον Πέτρο

Πίσω στην Πάτρα τώρα ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Αυξεντία για να μάθει τι συμβαίνει στο μοναστήρι ενώ η Ελισάβετ δεν μπορεί να πάψει να τον σκέφτεται από τη στιγμή που έμαθε ότι περιμένει το μωρό τους.

Εντωμεταξύ ο πατέρας της δεν αντέχει άλλο να την βλέπεις σε αυτή την κατάσταση και αναλαμβάνει δράση. Συγκεκριμένα τηλεφωνεί στον Πέτρο και του αποκαλύπτει τα νέα της εγκυμοσύνης. Ακούγοντας ότι θα γίνει πατέρας ο νεαρός μένει άφωνος όμως ταυτόχρονα νιώθει την καρδιά του να φτερουγίζει από χαρά.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 108 , 109 , 110 , 111

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Κι αν έρθει η στιγμή να χωριστούμε αγάπη μου μη χάσεις το θάρρος σου

Ο έρωτάς του για την Ελισάβετ είναι τόσο βαθύς που πιστεύει ότι αυτό το παιδί θα τους ενώσει ξανά. Μόλις κλείνει λοιπόν το τηλέφωνο φεύγει αμέσως για την Γερακιανή για να πάει να βρει την κοπέλα που αγαπάει και να της πει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του. Μάλιστα βάζει στόχο να καταφέρει να την πείσει την να εγκαταλείψει το μοναστήρι και να ζήσουν μαζί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close