Μαύρο Ρόδο: Eπρεπε να γίνει αυτή η τελευταία κουβέντα με τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού της λέει “Eπρεπε να γίνει αυτή η τελευταία κουβέντα με τον Πέτρο”.

Ήμαρτον πια βρε Ελισσάβετ τον έχεις διαλύσει….

Η Αλεξία βρίσκεται ακόμα στο σπίτι της Κύρας και η Φρόσω της δίνει το κλειδί από το χρηματοκιβώτιο λέγοντας της: «Το κλειδί από το χρηματοκιβώτιο. Μου είπε η γιαγιά σου να σου το δώσω αν της συμβεί το οτιδήποτε… είναι για σένα και μόνο! Ξέρεις πού είναι το χρηματοκιβώτιο;», την ρωτά της γνέφει καταφατικά, εκείνη κοιτάζει το κουτάκι που της έδωσε και τη ευχαριστεί.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος

Μαύρο Ρόδο: Eπρεπε να γίνει αυτή η τελευταία κουβέντα με τον Πέτρο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος νεκρός – Η Φιλαρέτη δεν συναντά πότε τον γιο της

Επιστρέφει στο σαλόνι και λέει στον Παναγιώτη και την Όλγα: «Η γιαγιά μου μάλλον δεν ήταν καλά…Είχε ραντεβού με γιατρό και δεν πήγε!». Ο Παναγιώτης προβληματίζεται και προτείνει να πάρουν την αστυνομία τηλέφωνο. Αργότερα, αφού πρώτα μιλήσει με το γιατρό της Κύρας, η Αλεξία πηγαίνει να βρει τον Βίκο.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης πιάνει στα πράσα Αλεξία και Βίκο

Μαύρο Ρόδο: Eπρεπε να γίνει αυτή η τελευταία κουβέντα με τον Πέτρο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Αυτό που βλέπω τώρα στα μάτια σου με παγώνει  Σου δίνω το λόγο μου ότι δε θα σε ξαναενοχλήσω

«Πήγα από τον γιατρό της γιαγιάς μου αλλά…δεν μου έδωσε καμία πληροφορία για την κατάσταση της υγείας της…ιατρικό απόρρητο! Κάτι σοβαρό της συμβαίνει όμως…το είδα στο ύφος του», τονίζει ανήσυχη κι εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Στη συνέχεια του λέει για το κλειδί που της έδωσε η Φρόσω, κι εκείνος σκοτεινιάζει…Όταν λοιπόν η Αλεξία φεύγει ο Βίκος φοβούμενος για το τι μπορεί να έχει μέσα το χρηματοκιβώτιο σπεύδει να ενημερώσει τον Παράσχο… Η Ντέπυ πηγαίνει στον Θέμη και τον ευχαριστεί που τήρησε τη συμφωνία τους.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: H Φιλαρέτη πηγαίνει στο κελί της Αυξεντίας με τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Eπρεπε να γίνει αυτή η τελευταία κουβέντα με τον Πέτρο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Κι αν έρθει η στιγμή να χωριστούμε αγάπη μου μη χάσεις το θάρρος σου

«Το στοιχείο που με έκανε να φτάσω σ’ αυτήν την διαπίστωση…είναι η πρόθεση της Τσαγκαράκη να αποσύρει τη μήνυση! Μπορεί να μην το έκανε ακόμα…αλλά ενημέρωσε το τμήμα της Τρίπολης ότι προτίθεται να το κάνει άμεσα. Κι αυτό…
ομολογώ ότι δεν το περίμενα…μια γυναίκα με τέτοιες εμμονές δεν κάνει τόσο εύκολα πίσω!» του λέει κι εκείνος τη ρωτά:

«Να υποθέσω ότι από τη στιγμή που πάγωσα από τη μεριά μου αυτά που κινούσε η Τσαγκαράκη εναντίον σας…παγώσατε και εσείς τις κατηγορίες που ετοιμαζόσασταν να μου προσάψετε στην αστυνομία». «Χρησιμοποιείς λάθος ρήμα. Δεν «παγώσαμε»… διαγράψαμε!», του τονίζει η κόρη του Ζαμάνου.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: ο Γεράσιμος πηγαίνει να βρει στο δάσος την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Eπρεπε να γίνει αυτή η τελευταία κουβέντα με τον Πέτρο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Τί έγκλημα έχω κάνει πείτε μου; Ο Πέτρος διαλυμένος

Πίσω στη Γερακιανή, ο Σταυρίνος γυρίζει στο σπίτι του με ένα μπουκάλι ουίσκι στο χέρι, και βρίσκει την Πολυξένη με τον αδερφό του εκεί και τους ζητά να τον αφήσουν μόνο. Ο Γιώργος όμως δεν φεύγει και πάνω
στην συζήτηση τους ο Σταυρίνος του λέει ότι θέλει να φύγει από το χωριό. «Δε θα σε ρωτήσω γιατί θέλεις να φύγεις… τον ξέρω τον λόγο. Και σε κάποιο βαθμό ας πούμε ότι…μπορώ και να το καταλάβω! Ξέρω πόσο πονάει να βλέπεις τη γυναίκα που αγαπάς με άλλον!», του λέει Γιώργος με κατανόηση και συνεχίζει:

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Το σκουλαρίκι της Κύρας φανερώνει την αλήθεια

Μαύρο Ρόδο: Eπρεπε να γίνει αυτή η τελευταία κουβέντα με τον Πέτρο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Είναι ύβρις να θεωρείς βλασφημία και προδοσία αυτά που έζησες με τον Πέτρο

«Μην πεις τίποτα. Δε θέλω ούτε εξηγήσεις ούτε συγνώμες. Δεν στο είπα γι’ αυτό. Στο είπα για να καταλάβεις ότι σε νιώθω. Πραγματικά σε νιώθω. Σκέψου το καλά, όμως…είσαι σίγουρος ότι θέλεις να φύγεις;», τον ρωτά και ο Σταυρίνος του απαντά: «Θέλω. Βοήθησε με να το κάνω, Γιώργο…βοήθησε με, σε παρακαλώ!» Την ίδια ώρα, η Αλεξία λέει στον πατέρα της για το κλειδί του χρηματοκιβωτίου, ενώ ο Πέτρος του δίνει το δεματάκι με το γενετικό υλικό που του έδωσε η Φιλαρέτη.

Η Ελισάβετ έχει γυρίσει πια στο μοναστήρι και η Φιλαρέτη πηγαίνει στο κελί της να δει αν είναι καλά. «Προσπάθησα να κρυφτώ… δεν ήθελα να τον συναντήσω αλλά…δεν τα κατάφερα! Ίσως, όμως…να έπρεπε να γίνει αυτή η τελευταία κουβέντα με τον Πέτρο. Νιώθω ότι έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Δε θέλω να ξαναμιλήσω για αυτό», της εξηγεί. «Καλώς… εγώ ήρθα να σου πω κάποιους φόβους που έχω για την θεία σου!», της απαντά η Φιλαρέτη κι εκείνη ταράζεται και ρωτά να μάθει τι έχει η Αυξεντία.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Πάμε να φύγουμε μακριά από όλους

Μαύρο Ρόδο: Eπρεπε να γίνει αυτή η τελευταία κουβέντα με τον Πέτρο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Μήπως είναι κόλπο η άνοια της Αυξεντίας

«Είναι μερικές φορές που την νιώθω αφηρημένη…ξεχνάει διάφορα…», της λέει και η Ελισάβετ πριν προλάβει να απαντήσει νιώθει ναυτία και τρέχει στον νεροχύτη. Εκείνη πιστεύει ότι είναι από το άγχος, αλλά η Φιλαρέτη μάλλον αρχίζει να υποψιάζεται τι πραγματικά της συμβαίνει. Στο μεταξύ, η Αυξεντία ακούει και πάλι την ίδια φωνή να την καλεί. Ανοίγει την πύλη της μονής και φεύγει μέσα στην άγρια νύχτα φωνάζοντας: «Έρχομαι! Έρχομαι!»

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close