Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα βρεθούν και πάλι στην παραλία.

αχ Ελισάβετττττ

Ο Βίκος συνεχίζει να ανακρίνει τον βουλευτή και να τον απειλεί πως αν δεν του πει τον λόγο που εξαφάνισε το όνομα του από τα αρχεία του ορφανοτροφείου, θα του τινάξει τα μυαλά στο αέρα. «Τι θα γίνει; Θα μου απαντήσεις ή σκοπεύεις να πάρεις τα μυστικά στον τάφο σου;» τον ρωτά κι εκείνος ισχυρίζεται πως δεν θυμάται τίποτα.

«Όταν εγώ ενδιαφέρομαι να μάθω κάτι, το μαθαίνω ο κόσμος να χαλάσει. Έχεις δύο επιλογές: ή ξεκινάς να κελαηδάς, ή αποφασίζεις να πάρεις το μυστικό στον τάφο σου.

Αν αποφασίσεις το δεύτερο, όμως, θα σε βοηθήσω με το κομμάτι του τάφου. Το πιασες ή να σου ζωγραφίσω κάνα μνήμα με σταυρό από πάνω;», συνεχίζει να τον απειλεί ο Βίκος και λίγο αργότερα τον αφήνει να φύγει απειλώντας τον με την κόρη του…

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου του Βίκου

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Γεράσιμου και Πέτρου στα επόμενα επεισόδια

Την ίδια ώρα, η Ελισάβετ ετοιμάζεται να φύγει με τον Πέτρο στην Πάτρα, ενώ η Πολυξένη βλέπει στο λάπτοπ της Ευτυχίας μία φωτογραφία φωτιά. Κι αυτή δεν είναι άλλη από το ξέφρενο παρελθόν της Κασσιανής.
Φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία και με μια γρήγορη κίνηση την φωτογραφίζει με το κινητό της, με σκοπό να την εκβιάσει.

Αργότερα συγκρούεται με τον Θέμη, καθώς εκείνος αρνείται να εκβιάσουν την Κασσιανή και θέλει να κινηθεί βάση νόμου, ενώ δε δέχεται να της ανεβάσει το ποσοστό στο συμφωνητικό που έκαναν. «Δεν ξέρω
πως κρατάς κάποιον στο χέρι με το παρελθόν του…

Θα μπορούσε να ‘χει κάνει όποια ζωή θέλει πριν μπει στο μοναστήρι και γίνει καλόγρια», της λέει και η Πολυξένη του απαντά:
«Την προηγούμενη ηγουμένη, το παρελθόν της την έφαγε. Γιατί όχι και αυτήν; Όσα περισσότερα όπλα έχεις εναντίον κάποιου που πάει να σου βάλει τρικλοποδιές, τόσο το καλύτερο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τρία ζευγάρια και ένας φόνος θα πυροδοτήσουν νέες δραματικές εξελίξεις

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 78 , 79 , 80 , 81, 82

Το να ζορίσουμε την Κασσιανή είναι πιο σίγουρο από το να περιμένουμε ότι ο Λευτέρης θα κωλώσει. Αν το βάλει πείσμα θα το κάνει και τότε και μόνο που θα μας καθυστερήσει με τα δικαστήρια, είναι αρκετό. Αυτό είναι πιο σίγουρο χαρτί», του εξηγεί δείχνοντας του την φωτογραφία στο κινητό της.

Την ίδια ώρα, ο Σαράντος επισκέπτεται τον Λευτέρη και μέσα από μια συζήτηση για τα χρήματα που του είχε δανείσει στο παρελθόν ο πατέρα του, του πετάει την βόμβα: «Δεν ήρθα να σου ζητήσω χρήματα, αλλά να ψάξω πληροφορίες για τα μυστικά του πατέρα μου, που σκάνε κάθε μέρα και από ένα.

Ήρθαν όλα τούμπα μέσα μου και εκεί που πίστευα ότι τον φάγανε για παιδεραστία, σκάσανε και οι τοκογλυφίες…». Ο Λευτέρης σοκάρεται και τον ρωτά: «Τι είπες; Τι παιδεραστίες; Ποιος, ο Στέλιος;».

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη εκβιάζει τον Μητροπολίτη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος στήνει δολοφονικό καρτέρι στον Πέτρο

«Δεν σου έχει πει τίποτα η Ελισάβετ λοιπόν. Το φανταζόμουν γιατί αλλιώς θα είχες έρθει να μου μιλήσεις πρώτος εσύ. Λογικό είναι, πώς να το πει το κορίτσι, πώς μπορεί να μιλήσει ποτέ κανείς για τέτοια πράγματα;», τον ρωτά και εκείνος παγώνει.

«Ρώτα την Ελισάβετ ή ρώτα την Αυξεντία καλύτερα. Αυτή θα στα πει όπως έγιναν.. Και σου ζητώ συγγνώμη, Λευτέρη. Δεν έχω κάνει κάτι για να ντρέπομαι, κι όμως ντρέπομαι και να σε κοιτάξω…», συνεχίζει ο Σαράντος.

Το ίδιο βράδυ η Ελισάβετ βλέπει το πιο όμορφο όνειρο της ζωής της. Είναι στην παραλία που την είχε πάει ο Πέτρος. Φορά το φόρεμα που της χάρισε, έχει τα μαλλιά της λυτά, περπατά ξυπόλυτη στην άμμο και το κύμα
σκάει στα πόδια της. Γελά δυνατά, γυρίζει προς τα πίσω και του φωνάζει: «Έλα… έλα κοντά μου…».

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη συναντά την Στέλλα Χρονά

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μπαίνει φυλακή και αυτοκτονεί

Εκείνος την πλησιάζει την αρπάζει, ξαπλώνουν στην παραλία και την φιλά. Το όνειρο της διακόπτεται όταν το τηλέφωνό της χτυπά και στη άλλη άκρη της γραμμής είναι ο Πέτρος. Η αναστάτωσή της γίνεται αντιληπτή
από τον νεαρό που την ρωτά αν είδε κάποιο κακό όνειρο κι εκείνη του απαντά:

«Δεν ξέρω. Δεν με τρόμαξε αυτό που είδα… αλλά με τρομάζει το τι μπορεί να σημαίνει»… Την ίδια ώρα, η πόρτα του Βίκου χτυπά και είναι ο Ζαμάνος: «Νωρίς νωρίς ήρθες. Καλύτερα, το μυαλό και η μνήμη δουλεύουν καλύτερα το πρωί.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κλείνει την Πολυξένη στην αποθήκη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος χωρίζει Πέτρο και Ελισάβετ

Μάλλον κατάλαβες αυτά που σου είπα χθες. Λοιπόν;», τον ρωτά κι εκείνος του δίνει ένα έγγραφο λέγοντας του: «Εδώ είναι αυτά που θέλεις να μάθεις».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close