Μαύρο-Ρόδο-Πολυξένη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε αν θα αποκαλύψει η Πολυξένη το μεγάλο της μυστικό.

Πολυξένη… δεν μας τα λες καλά απο τις αρχές τι θα γίνει με την πάρτη σου;;

Το μέλλον στο Μαύρο ρόδο θα είναι αποκαλυπτικό καθώς οι συναντήσεις προσώπων, που βλέπουμε στα μέχρι τώρα επεισόδια θα φέρουν τα πάνω κάτω μιας και υπάρχουν καλά κρυμμένα μυστικά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική το σκάει

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη απειλεί τον Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική την γλυτώνει φτηνά την τελευταία στιγμή

Ο Θέμης θα επιχειρήσει να πάει στη Γερακιανή, εκεί όμως θα έρθει αντιμέτωπος με την Πολυξένη, η οποία πριν από λίγες ημέρες του είχε τηλεφωνήσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης απειλεί τον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαυρο Ροδο: Έτσι θα αντιδράσει η Αλεξία όταν θα μάθει ότι ο Πέτρος είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ

Μπορεί να έγινε έτσι γνωστό, πως οι δύο τους γνωρίζονται, αφού παλιότερα είχαν ζήσει ένα πολύ φλογερό έρωτα. Η Πολυξένη θα τα χάσει με το που τον αντικρίσει και στη συνέχεια θα τον ρωτήσει εάν θέλει και πρέπει να αποκαλύψει το μυστικό τους. Ποιο να είναι αυτό άραγε; Μήπως σχετίζεται με την Όλγα;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος καταρρακώνεται

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 13 , 14 , 15

Το Μαύρο Ρόδο αποτελεί πλέον μία από τις αγαπημένες συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού. Μπορεί αυτή την εβδομάδα να παίξει ένα επεισόδιο λιγότερο, ωστόσο οι εξελίξεις θα αποζημιώσουν το κοινό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close