Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αγγελική την γλυτώνει φτηνά την τελευταία στιγμή.

Τυχερή για άλλη μια φορά η Αγγελική μας…

Το Μαύρο Ρόδο αποτελεί πλέον μία από τις αγαπημένες συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού. Μπορεί αυτή την εβδομάδα να παίξει ένα επεισόδιο λιγότερο, ωστόσο οι εξελίξεις θα αποζημιώσουν το κοινό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης απειλεί τον Πέτρο

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική

Δείτε ακόμη Μαυρο Ροδο: Έτσι θα αντιδράσει η Αλεξία όταν θα μάθει ότι ο Πέτρος είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ

Η σειρά επιστρέφει με νέο επεισόδιο την Κυριακή (23/10) και έτσι, η εκπομπή Πάμε Δανάη, εξασφάλισε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από μία σκηνή που πρόκειται να παρακολουθήσουμε.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος καταρρακώνεται

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στο Θέμη κοντά στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 13 , 14 , 15

Συγκεκριμένα, η Αγγελική συνειδητοποιεί πως το τηλέφωνό της δεν λειτουργεί και έτσι, ο Παναγιώτης, ο σύντροφος της κόρης της, αναλαμβάνει να της το φτιάξει. Μόλις καταφέρνει να το ανοίξει, της έρχονται 18 κλήσεις από τον ίδιο αριθμό, που δεν είναι άλλος από αυτόν του Βίκου.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος πιάνει στα πράσα Βίκο και Αγγελική

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα γυρνά πίσω και διεκδικεί τον Σταυρίνο

Η Αλεξία παραξενεύεται, ωστόσο η Αγγελική προσποιείται ότι δεν γνωρίζει τον αριθμό. Όταν μάλιστα χτυπάει ξανά το τηλέφωνό της, το σηκώνει και ισχυρίζεται πως της το έκλεισαν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η εξομολόγηση του Γερασίμου σοκάρει την Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη απειλεί τον Θέμη

Κάπως έτσι γλιτώνει την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βίκο, αν και όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Ηλέκτρα Νικολούζου αποκλειστικά στο περιοδικό TV24, η σχέση αυτή δε θα αργήσει να βγει στην επιφάνεια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close