Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αγγελική το σκάει.

Μαζί με τον Βίκο η μόνη όμως;;

Ο Σαράντος παγιδεύει το Μήτσο ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη  και η Αλεξία αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Αγγελική ότι ο Καστρινός βρίσκεται στην Γερακιανή. Μια έκπληξη περιμένει την Ευτυχία ενώ ο Πέτρος και Γεράσιμος έρχονται σε ρίξη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική την γλυτώνει φτηνά την τελευταία στιγμή

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης απειλεί τον Πέτρο

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Πέτρο να επισκέπτεται συχνά στο μοναστήρι για να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο για τις ζημιές που άφησε πίσω του ο σεισμός. Όμως όταν αυτό γίνεται περισσότερες φορές από το φυσιολογικό, η ηγουμένη θα του ζητήσει να σταματήσει να πηγαίνει και πως δεν τον χρειάζονται άλλο. «Μείνε μακριά από εμάς. Ότι ήταν να κάνεις το έκανες. Δεν σε χρειαζόμαστε άλλο», του λέει και ο Πέτρος ψάχνει να βρει μια ακόμη δικαιολογία για να μείνει στο χωριό, αλλά απογοητεύεται.

Δείτε ακόμη Μαυρο Ροδο: Έτσι θα αντιδράσει η Αλεξία όταν θα μάθει ότι ο Πέτρος είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος καταρρακώνεται

Οι ισορροπίες ανάμεσα στο Σαράντο και το Γιώργο είναι εύθραυστη η Αλεξία έχει υποψίες για τη μητέρα της την ώρα που παραμένει σε εξέλιξη ενέδρα θανάτου που έχει στήσει ο Βίκος κατά του Θέμη. θα τον εξοντώσω μονολογεί ο Βίκος ,με το Θέμη να προσπαθεί πάση θυσία να βρει τρόπο να φέρει τον Πέτρο πίσω στην Πάτρα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 13 , 14 , 15

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος πιάνει στα πράσα Βίκο και Αγγελική

Ο μητροπολίτης και η ηγουμένη αποφασίζουν την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι περνώντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου. Ο Πέτρος επηρεασμένος από την είδηση για το ατύχημα του πατέρα του επιστρέφει στην Πάτρα αποχαιρετώντας την Ελισάβετ… Στο μεταξύ η Αγγελική το σκάει κρυφά από την κόρη της προκειμένου να συναντήσει τον Βίκο που της ετοιμάζει μία έκπληξη. Μόνο που αυτή η φύγη της θα φέρει τρομερές και αλυσιδώτες αντιδράσεις!

Μαύρο Ρόδο: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από την Κυριακή 23/10/22 έως την Τρίτη 25/10/22

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 1ο  στις 23/10/2022

Επεισόδιο 10

Κυριακή

Η απόφαση της Ελισάβετ να μιλήσει στον Πέτρο και τον πατέρα της, για να κατανοήσουν τα θέλω της, πέφτει στο κενό. Η αντίδρασή της φέρνει στο φως αλήθειες που ο Λευτέρης δεν μπορεί να αντέξει. Η αστυνομία αναζητά τον Σαράντο μετά την καταγγελία του Μπόγρη για ξυλοδαρμό.

Ο Βίκος στήνει παγίδα στον Θέμη. Η Ηγουμένη ζητάει την άδεια του Μητροπολίτη για την κουρά της Ελισάβετ. Εκείνος, όμως, επηρεασμένος από τα λόγια της Κασσιανής την κατηγορεί ότι δεν μερίμνησε για να προστατεύσει το πνευματικό της παιδί. Ο Λευτέρης καταρρέει μπροστά στα μάτια της Ελισάβετ και του Πέτρου.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 11  στις 24/10/2022

Επεισόδιο 11

Δευτέρα

Η Αλεξία καταλαβαίνει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στη ζωή της μητέρας της και θέλει να τη στηρίξει. Στη Γερακιανή, ο Πέτρος προσπαθεί να συνεφέρει τον Λευτέρη. Μαζί με την Ελισάβετ και τον Γεράσιμο τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Στο μοναστήρι επικρατεί αναστάτωση. Η Κασσιανή δεν συμφωνεί με την κουρά της Ελισάβετ και η Ηγουμένη τη βάζει στη θέση της. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον Σαράντο παραμένουν άκαρπες.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα γυρνά πίσω και διεκδικεί τον Σταυρίνο

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η εξομολόγηση του Γερασίμου σοκάρει την Ελισάβετ

Ο Σαράντος, εντελώς τυχαία, μαθαίνει τι έχει κάνει ο Μπόγρης και αποφασίζει να πάει να τον βρει. Ο Βίκος περιμένει έξω από το σπίτι της Αγγελικής και της ζητάει να πάνε μια τελευταία βόλτα. Στο μεταξύ, ο Θέμης ανεβαίνει στη Γερακιανή για να βρει τον γιο του και πέφτει πάνω στην Πολυξένη. Ο Πέτρος θα ζητήσει συγγνώμη από την Ελισάβετ για όλα, αλλά τον περιμένει μία έκπληξη.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 12  στις 25/10/2022

Επεισόδιο 12

Τρίτη 

Ο Βίκος συνεχίζει να διεκδικεί την Αγγελική και της εκφράζει τα συναισθήματά του. Ζητά τη συνδρομή της Κύρας για να μην τελειώσει η σχέση τους. Ο ξυλοδαρμός του Μπόγρη και η ενοχοποίηση του Σαράντου κάνουν την Ηγουμένη να νιώθει εκτεθειμένη, λόγω των συνομιλιών της και με τους δύο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη απειλεί τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο : Η εξομολόγηση του Μιχάλη σοκάρει την Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός φέρνει κοντά Πέτρο και Ελισάβετ

Ο Πέτρος βρίσκεται στο νοσοκομείο με τον Λευτέρη και προσπαθεί και πάλι να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Η ξαφνική εμφάνιση του Θέμη φέρνει μεγάλη ένταση. Η Αλεξία συνεχίζει να ανησυχεί για τη μητέρα της αλλά και για τις πρωτοβουλίες του πατέρα της. Μια κίνηση του Πέτρου προς την Ελισάβετ προκαλεί μια απρόσμενη αντίδραση.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο στις 26/10/2022

Τετάρτη

Δεν θα προβληθεί

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close